free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μορφίδης: «Πληρώσαμε μία ολιγωρία…»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του πάλεψε πολύ για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πρωτοπόρο Νίκη Αλίμου αναφέρθηκε ο τεχνικός διευθυντής των Λεόντων Βασίλης Μορφίδης.

 

 

Αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο παρουσίασαν οι Λέοντες στην εκτός έδρας αναμέτρησή τους απέναντι στην Νίκη Αλίμου. 

Η ήττα με 1-0 που γνώρις εη ομάδα από τον πρωτοπόρο του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ αδικεί το συγκρότημα του Παναγιώτη Μορφίδη, το οποίο είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερό της διάστημα και με λίγη τύχη θα μπορούσε να είχε αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της. Με άμεση συνέπεια να μείνει με το … παράπονο της καλής προσπάθειας…

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή Βασίλη Μορφίδη: 

«Δυσκολέψαμε αρκετά την Νίκη Αλίμου και με λίγη περισσότερη ψυχραιμία θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα επιβράβευε την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. Πληρώσαμε μία ολιγωρία κι ασυνεννοησία της άμυνας μεταξύ του τερματοφύλακα και του αριστερού στόπερ. Δεν πειράζει όμως, συνεχίζουμε και προχωράμε. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στην επόμενη αναμέτρηση με τα Πατήσια, όπου θα παλέψουμε για επιστροφή στις νίκες . Ήδη έχουμε ξεκινήσει από τώρα να χτίζυμε το σύνολο της επόμενης περιόδου δίνοντας ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών μας»

 

  

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 9/4

Abola Newsroom

Πολυμέρης Μαρίνος (ΓΣ Καισαριανής): “Στόχος η άνοδος”

abola10

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά (18/11) αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team