free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Τεράστια νίκη ψυχολογίας!»

Στην αξία κατάκτησης των τριών βαθμών απέναντι στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Άρη Χολαργού Γιώργος Σπυράκης. 

 

 

 

 

Το πιο αποφασιστικό του βήμα μέχρι το … επόμενο όσον αφορά την παραμονή του στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ,  πραγματοποίησε ο Άρης Χολαργού με τον θρίαμβό του επί του Θεμιστοκλή Αιγάλεω με 3-0. 

Μία νίκη, η οποία επέτρεψε στο νεανικό κι ενθουσιώδες συγκρότημα των βορείων προαστίων να αναρριχηθεί στην 12η θέση θέση του βαθμολογικου πίνακα με 20 πόντους και πλέον να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. 

Ο τεχνικός ηγέτης Γιώργος Σπυράκης, στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη,. Μία νίκη τεράστια από πλευράς ψυχολογία, αλλά και βαθμολογικής άποψης, που μας δίνει ώθηση για την καθοριστική συνέχεια. Ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και το επιβεβαιώσαμε με την ευρεία μας νίκη, που μας έδωσε τη δυνατότητα να ανασάνουμε βαθμολογικά. Θεωρώ ότι η θέση που καταλαμβάνουμε στον όμιλο μας αδικεί, αφού  στην ομάδα μας υπάρχει πληθωρικό ταλέντο και όλοι οι παίκτες μου μοχθούν για το καλύτερο. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο επόμενο ιδιαίτερα δύσκολο όσο και καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στο Καλαμάκι. Μία ομάδα, που έχει θέσει τους ίδιους στόχους με εμάς κι οφείλουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»

  

Νοκ άουτ Τρούλης και Σπυρόπουλος 

Η ευρεία νίκη επί του Θεμιστοκλή Αιγάλεω είχε και το … αντίτιμό της για τον Άρη Χολαργού, αφού αποχώρησαν τραυματίες οι Δημήτρης Τρούλης και Γιάννης Σπυρόπουλος. 

Το ευτράπελο της υπόθεσης, είναι ότι αμφότεροι καλύπτουν την νευραλγική θέση του δεξιού οπισθοφύλακα (σ.σ. στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Σπυρόπουλος είχε περάσει αλλαγή παίρνοντας τη θέση του τρταυματία Τρούλη)  και πλέον ο τεχνικός  Γιώργος Σπυράκης καλεί να προβεί σε διάφορα τρικ, ώστε να καλύψει το κενό, που έχει δημιουργηθεί, ενόψει της αναμέτρηση με το Καλαμάκι. 

Παράλληλα, ο βασικός φορ Ηλίας Βασιλός κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να αποθεραπευθεί πλήρως και αν «φωνάξει» ετοιμοπόλεμος.

 

 

 

 

Related posts

Έβαλαν Λιόντο στην μηχανή τους οι Αμπελόκηποι

Kώστας Παλαιολόγος

Στούλης: «Η ομάδα μας δείχνει χαρακτήρα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπεκατώρος (Δάφνη Π. Φαλήρου):”Μπορούσαμε τη νίκη”(vid)

abola10