free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα έδωσε την πρόκριση στην Μαρκό στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ παρά την ήττα με 4-2 στον επαναληπτικό από τον Παλληνιακό

ΤΕΛΙΚΑ αποδειχτηκε χρυσο το 2-0 του πρωτου αγωνα στο Μαρκοπουλο και σημερα που η Μαρκο πηρε το εισιτηριο για τον τελικο ολοι ειχαν να λενε οτι ο πρωτος αγωνας απετελεσε το εφαλτηριο πανω στο οποιο εχτισε η ομαδα του Γιαννη Μαγγίνα την προκριση στο τελικο Κι ολα αυτα ενω  η Μαρκο  εχασε στην Παλλήνη με 4-2 .

Ο νεαρος  ο Ματσάδες μολις στο 5 έκανε το 1-0 δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Η απάντηση της Μαρκο όμως ήταν γρήγορη και στο 15΄ ο Γκαβασιάδης έκανε το 1-1. Στο 31΄ ο Σαντριά έκανε την ανατροπή του σκορ πετυχαίνοντας το 1-2. Το σκορ στο πρώτο μέρος έκλεισε ο Ματσάδες με δεύτερο δικό του γκολ στο 42΄ φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια (2-2). 

Στην επανάληψη πιο αποφασιστική η Παλλήνη πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών, στο 64΄ με τον Γεωργουδάκη και στο 69΄ με τον Βλάχο, που όμως δε στάθηκαν αρκετά να δώσουν την πρόκριση στην Παλλήνη. Η Μαρκο κατάφερε διαχειριζόμενη το σκορ να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

 

Πολυ καλος ο διαιτητης  Μανιώτης,οπως και οι βοηθοι  Γκόντα και Κουλοχέρης

 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές) Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Αρκούδας, Ανδρίκος, Κολοτούρος (67΄Πούλιος), Μαλάι (46΄Κούνας), Σταύρου, Βλάχος, Ματσάδες, Μουστόγιαννης (63΄Γεωργουδάκης), Μπίτιλης (62΄Καλιαμπάκας)

 

 ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κύρκος, Γκριμέκης (46΄Σιδέρης), Δημητρακόπουλος, Διακρούσης, Πάντου, Κοσμάς, Δημογιάννης, Μάτι (70΄Μερκούρης), Γκαβασιάδης (46΄Γκούτσε), Σαντριά (64΄ Λάππας), Μασκλαβάνος

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Η δράση του Σαββάτου (10/2) στην Ανατολική Αττική

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΦΑΣΕΙΣ 1-2 ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 6-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Η ανάρτηση της Μαρκό για το διπλό με Θησέα Νέας Μάκρης

Abola Team 3