free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άλλαξαν τα πλάνα της Παλαιόχωρας

Μετά την αλλαγή της ημερομηνίας του Τελικού του Κυπέλλου Χανίων.

Τα πλάνα της Παλαιόχωρας πλέον άλλαξαν μετά την αλλαγή της ημερομηνίας του τελικού του Κυπέλλου Χανίων και στο «κάδρο» πλέον μπαίνει το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

 

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη έχει μπροστά της πλέον 11 μέρες για να προετοιμαστεί για το παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής (18/03), έχοντας όμως παράλληλα και το «μυαλό» στον τελικό του Κυπέλλου με το ΣΥΝΚΑ, που θα ακολουθήσει μετά από τρεις μέρες.

 

Έπειτα από το διήμερο ρεπό που δόθηκε μετά τη νίκη απέναντι στον ΠΟΑ, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΠ επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης.

 

Πηγή: athlitiko.gr

Η Παλαιόχωρα «κλείδωσε» την παραμονή της στην Γ εθνική (8ος Ομιλος) μετά την νίκη της με 1-0 επί του ΠΟΑ την περασμένη αγωνιστική στην Κάντανο.

 

Ο τερματοφύλακας της Χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Πονηρός, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την φετινή πορεία της ομάδας του, τον Τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ ΣΥΝΚΑ, τον Δημήτρη Μαγκαφίνη αλλά και το ματς Α.Ο.Χ / Κισσαμικός – Εργοτέλης (0-3) που παρακολούθησε από κοντά.

 

Αναλυτικά όσα είπε o Γιώργος Πονηρός στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

 

Για την φετινή πορεία της ομάδας 

 

«Από την αρχή ξέραμε οτι «χτίζουμε» κάτι καλό για φέτος. Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά το ματς με την Κηφισιά πήραμε… ψυχολογία και ανεβήκαμε. «Πατάμε» γερά στην Γ εθνική και προκριθήκαμε στον Τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΧανίων. Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα αλλά έχουμε έμπειρους παίκτες και ευτυχώς βρήκαμε τον καλό μας εαυτό στο κατάλληλο χρονικό σημείο».

 

Για το «μυστικό» της επιτυχίας

 

«Το σύνθημα: «Όλοι για όλους και όλοι για έναν», μας χαρακτηρίζει». Είμαστε δεμένοι και μία παρέα. Από κει ξεκινάνε όλα, αφού το κλίμα είναι εξαιρετικό. Και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Η ομάδα βγάζει υγεία. έχει μία καλή Διοίκηση. Δεν ξέρω αν είμαστε η ανερχόμενη δύναμη του Χανιώτικου ποδοσφαίρου αλλά ξέρω οτι γενικά είμαστε… δύναμη και «μαγαζί γωνία»».

 

Για το ματς με τον ΠΟΑ (1-0)

 

«Το θέλαμε και οι δύο. Ο ΠΟΑ βαθμολογικά ίσως περισσότερο. Μπήκαμε αποφασιστικά και είχαμε τον έλεγχο. Ο ΠΟΑ ήρθε για να «κλέψει» το ματς. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Τελικά επικρατήσαμε και «κλειδώσαμε» την παραμονή. Ακόμα μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα».

 

Για τον 8ο Ομιλο της Γ εθνικής και τις Κρητικές ομάδες

 

«Είναι ο πιο δύσκολος της κατηγορίας. Έχει καλές και ιστορικές ομάδες με κόσμο. Ο Ηρόδοτος είναι η πιο σταθερή ομάδα του Ομίλου με έμπειρους παίκτες ενώ έχει τον Φραγκουλάκη που κάνει την διαφορά. Η αγωνιστική που θα γίνει την Κυριακή θα κρίνει πολλά και στην κορυφή και στην ουρά. Ο ΠΟΑ παίζει μία κατηγορία με τον Φωστήρα. Ο ΟΦΙ δεν έχει σωθεί ακόμα και έχει και δύσκολο πρόγραμμα αλλά καλή ομάδα. ΑΕΜυλοποτάμου και Ερμής Ζωνιανών μετά την μεταξύ τους ισοπαλία την περασμένη Κυριακή μάλλον και δυστυχώς έπεσαν… αγκαλιά».

 

Για τον κόσμο της Παλαιόχωρας

 

«Μπορεί να μην έχουμε πάρα πολύ κόσμο αλλά είναι δίπλα μας και τον ευχαριστούμε. Μας βοηθάει πάρα πολύ και ελπίζω να είναι ευχαριστημένος από μένα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη στην ομάδα και σε μένα προσωπικά». Τους υπόσχομαι οτι τα καλύτερα έρχονται για  την ομάδα μας».

 

Για τον προπονητή της  ομάδας, Δημήτρη Μαγκαφίνη

 

«Δεν το κρύβω οτι για εκείνον κατέβηκα στα Χανιά και αγωνίζομαι στην Κρήτη για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Τον ήξερα από την συνεργασία μας σε Διαγόρα και Ερμιονίδα και τον εκτιμώ απεριόριστα. Δίνει στον τερματοφύλακα ενεργό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας. Μοου αρέσει να κάνω οτι μου ζητάει. Το καλοκαίρι μου πρότεινε να κατέβω Κρήτη και είπα αμέσως το «ναι» γιατί ξέρω πόσο καλά και σοβαρά δουλεύει».

 

Για τον ίδιο

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα και όλους στα Χανιά. Ελπίζω να είναι και όλοι από μένα. Οι άνθρωποι κάνουν την ομάδα και μεις έχουμε ολα  όσα πρέπει να έχει μία ομάδα – οικογένεια».

 

Για τον Τελικό της ΕΠΣΧανίων με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

 

«Μας  ενημέρωσαν οτι θα γίνει τελικά στις 21/3 στα Περβόλια γιατί έχει ματς στις 13/3 και δεν γινόταν να γίνει όταν είχε αρχικά προγραμματιστεί (14/3). Αυτό όμως δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό μας. Θέλουμε το Κύπελλο και θα παίξουμε για να το πάρουμε. Θα είναι το «κερασάκι στην τούρτα» μίας άκρως επιτυχημένης χρονιάς, αν έχουμε  βέβαια και ένα καλό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα. Δεν επαναπαυόμαστε. Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ είναι μία καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και καλό προπονητή. Είναι μία ομάδα επιπέδου Γ εθνικής».

 

Για τον Πλατανιά

 

«Είναι κακό για το Χανιώτικο αλλά και το Κρητικό ποδόσφαιρο το οτι είναι σχεδόν αδύνατο να αποφύγει τον υποβιβασμό. Λυπάμαι πραγματικά. Είναι κρίμα να πέσει μία τόσο καλά οργανωμένη ομάδα».

 

Για τον Α.Ο.Χ / Κισσαμικό

 

«Η Ένωση αυτή ήταν οτι καλύτερο. Του χρόνου θα μπει με καλύτερες προϋποθέσεις στο πρωτάθλημα και μπορεί να «χτυπήσει» την άνοδο».

 

Για το ματς Α.Ο.Χ / Κισσαμικός – Εργοτέλης (0-3) 

 

«Ήμουν στα Περβόλια και το παρακολούθησα από κοντά. Δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο. Εντυπωσιάστηκα με τον Εργοτέλη και από τον τρόπο που έπαιξε από το πρώτο λεπτό. Άκουγα για τον Γκώνια και το διαφορετικό τρόπο που παίζει η ομάδα του αλλά δεν είχα δει από κοντά ματς. Ήταν απίστευτο. Δεν σου κρύβω οτι έπαθα πλάκα με τον Εργοτέλη και ζήλεψα που δεν ήμουν μέσα! Ο Τσέλιος είναι παιχταρά. Αντίθετα ο Α.Ο.Χ / Κισσαμικός που είναι μία εξαιρετική ομάδα βρέθηκε σε κακή μέρα. Όταν δέχεσαι γκολ στα 38» σε παίρνει από… κάτω».

Related posts

Τον Παναγιώτη Παυλόπουλο απέκτησε ο Αγ. Ιερόθεος

Abola Team 2

Νέο χτύπημα με Παπαδάκη η Χαλκίδα!

Abola Team 2

Πενθεί ο Διαγόρας Ρόδου για τον χαμό του παλαίμαχου παίκτη Χατζησταμάτη

Abola Team 2