free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Εγκωμιάζει τις προσπάθειες των συμπαικτών του ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων Π. Χριστοφιλέας

Το εγκώμιο των παικτών του για την μέχρι τώρα προσπάθεια που έχουν καταβάλει πλέκει ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων Π. Χριστοφιλέας.

Στην σχετική του ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

Δεν είναι σωστό να γράφω δημόσια και ειδικά μέσα από αυτή την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δεν μού αρέσει να αυτοβαυκαλιζομαι και να προσπαθώ να δημιουργήσω κάτι Πού δεν υφίσταται. Δυστυχώς όλοι μπορούμε να έχουμε λόγο μέσα από το Facebook και να γράφουμε κάθε λογής πράγματα. 

Με όλο τον σεβασμό λοιπόν θα ήθελα να δώσω Πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά Πού καταθέτουν την ψυχή τους όλον αυτόν τον καιρό ,Πού κάτω από αντίξοες συνθήκες προπονούνται στο 101% γιατί έτσι τούς είπε ο προπονητής τους γιατί αποφάσισαν να μην είναι κομπάρσοι ούτε σάκος κανενός αποφάσισαν να είναι μαχητές και να καταθέτουν ψυχή γι’αυτό Πού αγαπάνε και άς ξέρω ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ και ας γνωρίζω πώς είναι δύσκολο να πάνε την επόμενη ημέρα Στις δουλειές τούς από τούς πόνους Πού δημιουργεί αυτό το έκτρωμα Πού κάποιοι θέλουν να ονομάζουν ποδοσφαιρικό γήπεδο . Περνώντας ή μέρα όμως πάλι όλοι είναι εκεί και προπονούνται δίχως σκέψη παρά μόνο την αγάπη για την μπάλα. 

Συγχαρητήρια Πολλά λοιπόν σε όλους σάς για μένα είστε νικητές και μόνο νικητές !

Related posts

Νικητής ο Αστέρας Βάρης στο ντέρμπι με την Τριγλία Ραφήνας

Abola Newsroom

Συνεχίζονται οι εργασίες στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας

Τάσος Ζαφειρίου

Η… έκπληξη του Μακρή στον αγιασμό: Ο Γιασίν Αλημπάς στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου!

Ρένος Γιαμπουράς