free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιλιμτζίδης: «Κάναμε την κορυφαία μας εμφάνιση!»

 

Τον ενθουσιασμό του από την σπουδαία νίκη επί των Σουρμένων και την γενικότερη εικόνα των ποδοσφαιριστών του εξέφρασε ο τεχνικός της ΑΕ Χαλανδρίου Τάσος Κιλιμτζίδης.

 

 

 

 

Το πιο σημαντικό της βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας πραγματοποίησε η ΑΕ Χαλανδρίου με την σπουδαία σε αξία νίκη της επί των Σουρμένων με 2-0

Η εν γένει εικόνα της ομάδας χαροποίησε τα μέγιστα τον τεχνικό της καθοδηγητή Τάσο Κιλιμτζίδη, ο οποίος επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Κάναμε τη κορυφαία φετινή μας εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα με την ποιότητα και την δυναμική των Σουρμένων κι αυτό το στοιχείο μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση, ενόψει της καθορισιτκής συνέχειας.

 

 

Όλοι οι ποδοσφαιριστές μου απέδωσαν τα μέγιστα και απέναντι σε μία από τι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας παίξαμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας.. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά μας, ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας»

Related posts

ΑΟ Χαϊδαρίου: «Στρώνεται το … χαλί!»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουσάνας: «Με σεβασμό και πίστη κόντρα στους Πρωταθλητές»

Μαντζούνης: «Σημαντικό που δεν ηττηθήκαμε»