free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σγούρα: «Είμαστε ομάδα άλλου επιπέδου»

 

Στην διαφορά που χωρίζει την Κηφισιά 2010 από όλες τις αντιπάλους της, αναφέρθηκε η Υπεύθυνη Τύπου του συλλόγου Κρίστι Σγούρα.

 

 

 

Την ξέφρενη και αήττητη κούρσα της στον τρίτο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας συνέχισε απτόητη η Κηφισιά 2010 θριαμβεύοντα στο ντέμρπι κορυφής του Εθνικού Αστέρα με 2-0.

Αποτέλεμα, το οποίο επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να αποσπαστεί 13 πόντους από την δεύτεη ΑΕ Αιγάλεω (σ.σ. 48 έναντι 35) και 14 της ιστορικής ομάδας από την Καισαριανή κι ενώ απομένουν επτά μόλις «στροφές» για την ολοκλήρωση του φετινού «μαραθωνίου»

Τη στιγμή, όπου η Κηφισιά 2010, η οποία συνιστά την μοναδική ομάδα στο σύνολο των ερασιτεχνικών κατηγοριών και ομίλων της Αθήνας, που είναι αήττητη,  μετράει αντίστροφα τις εβδομάδες, που απομένουν μέχρι να αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου Κρίστι Σγούρα έσπευσε να δώσει το δικό της στίγμα:

«Η ομάδα μας κέρδισε ένα πραγματικό ντέρμπι,. Έπειτα από ένα νευρικό πρώτο μέρος, όπου κυριάρχησαν η δύναμη και οι πολλές μονομαχίες, στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε ρυθμούς και φτάσαμε σχετικά άνετα στην νίκη, η οποία μας επέτρεψε ουσιαστικά να κλειδώσουμε την πρώτη θέση. Πλέον, χρειαζόμαστε ελάχιστες νίκες, ώστε να αναδειχθούμε και μαθηματικά πρωταθλητές. Η ομάδα μα έχει αποδείξει ότι είναι άλλου επιπέδου και αυτό αποτυπώνται αό την βαθμολγική διαφορά που την χωρίζει από τις αντιπάλους της»

 

.

 

Related posts

Ακριτίδης: «Δύσκολο ματς με Ιπποκράτη»

abola10

Δουγιέκος: «Ξεκάθαρος στόχος μας η τέταρτη θέση»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο ΠΟΨ ευχαριστεί τον Ιπποκράτη γισ την φιλοξενία

Abola Team 3