free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Ξεκινάμε ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν»

Tις προτεραιότητές του για το μέλλον ανέλυσε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης.

 

 

 

 

Σε άκρως  επαγγελματικά πρότυπα κινούνται τα πάντα πλέον στα Βριλήσσια και αυτό το στοιχείο αναδεικνύει σε όλη του την μεγαλοπρέπεια την ποιότητα, αλλά και την οργάνωση που διέπει την ομάδα από τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα υποδομών μέχρι και την ανδρική ομάδα.

 

Μπορεί να διανύουμε ακόμη το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη, ωστόσο στην φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίω στρέφουν από τώρα το βλέμμα και την προσοχή τους στον άρτιο προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

 

Αυτό διαφαίνεται από τα λεγόμενα του προπονητή Γιάννη Χαραλαμπίδη:

 

«Σίγουρα η σκέψη μας βρίσκεται στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στους Αμπελοκήπους, ωστόσο, ήδη αρχίζουμε δειλά – δειλά να κάνουμε τον σχεδιασμό μας για την επόμενη απαιτητική σεζόν. Στα παιχνίδια που ακολουθούν είναι σίγουρο ότι θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε πιτσιρικάδες που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών μας, που δεν έχουν αγωνιστεί πολύμέχρι τώρα, ώστε να πάρουμε μία γεύση και αυτά από την πλευρά τους να δείξουν τι αξίζουν, αποσπώντας πολύτιμες εμπειρίες, που θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο μέλλον. Θεωρώ πώς είναι η κατάλληλη περίοδοςνα αρχίσουμε να βλέπουμε τις προοπτικές που ανοίγονται για το μέλλον»

 

 

 

 

Related posts

Μπουγάς: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

Kώστας Παλαιολόγος

Σούπερ έκπληξη με Παναγιώτη Κελεσίδη στον Άγιαξ Ταύρου!

Kώστας Παλαιολόγος

Μανούσος: «Δεν γίνεται να τιμωρούνται θύτης και θύμα!»

Kώστας Παλαιολόγος