free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Νίκη σε κάθε ματς»

Το στίγμα του για την κρίσιμη τελική ευθεία έδωσε ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου Θοδωρής Κουτσουδάκης. 

 

 

 

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων για την διεκδίκηση του στόχου της ανόδου στην Α’ Κατηγορία μέσω μπαράζ, φέρονται διατεθειμένοι στον Άγιο Δημήτριο.

Η εκτός έδρας επικράτηση με 3-2 σε βάρος του Γκυζιακού επανέφερε τον δείκτη αυτοπεποίθησης σε ικανοποιητικά επίπδα στο στρατόπεδο του δημοφιλούς σωματείου.

 

Κάτι, που διαφαίνεται από τις δηλώσεις του τεχνικού Θόδωρου Κουτσουδάκη, ο οποίος έδωσε το στίγμα του ενόψει της αναμέτρησης με την Ιεράπολη:

 

«Νιώθουμε έτοιμοι για το προσεχές καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Ιεράπολη Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ εμπεριστατωμένα σε πολλούς τομεείς της τακτικής, ωστόσο, οι παίκτες μου έδειξαν απίστευτη διάθεση για προσφορά και σε αυτό καταλυτικό ρόλο πιστεύω ότι διαδραμάτισε η εκτός έδρας νίκη επί του Γκυζιακού. Για εμάς η νίκη σε όλα τα ματς αποτελεί μονόδρομο και με αυτό το πρίσμα θα προσεγγίσουμε την αναμέτρηση με την Ιεράπολη,. Μόνο έτσι θα διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες για την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου» 

 

Τις πολύτιμες υπηρεσίς τν τραυματιών Νίκου Νικολάου και Παναγιώτη Τάγκαλου θα στερηθεί η τεχνική ηγεσία στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ιεράπολη.

 

 

 

Related posts

Ζαμπούρας: «Εξαργυρώσαμε το διπλό επί του Βύρωνα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Προπονητής της Αθηναϊδας Δημήτρης Φιλίππου σήμερα στις 10 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Έχασε τα μπαράζ για την άνοδο η Θύελλα Αγ. Δημητρίου, 1-1 εκτός με Πετράλωνα

Abola Team 3