free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψαρρός: «Να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας»

Αυξημένη προσήλωση και αγωνιστικότητα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός της Λαύρας Αργυρούπολης απέναντι στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Χαλανδρίου. 

 

 

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ελευθερούπολης και με την διάθεση να αποδειχθούν ξανά σκληρό καρύδι απέναντι σε ομάδα που έχει θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις, θα υποδεχθεί η Λαύρα Αργυρούπολης τον Απόλλωνα Χαλανδρίου 

’Απαντες παρουσιάζονται αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πρωτοπόρο του δευτέρου ομίλου. Δείχνουν να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα του αγώνα κόντρα στους «κυανόλευκους» και φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να ομάδα των νοτίων προαστίων να επιβεβαιώσει την εκπληκτική φετινή της πορεία, που την έχει εδραιώσει στις έξι πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Αργύρη Ψαρρού: 

«Είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, η οποία έχει αποδείξει ότι δίκαια βρίσκεται τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. 

Από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί . Να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας, προκειμένου να πιστοποιήσουμε την φετινή μας πορεία. Τέτοια παιχνίδια προσφέρουν αυξημένο κίνητρο»

 

 

 

 

 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Σταματήσαμε την καλύτερη επίθεση του ομίλου»

Kώστας Παλαιολόγος

Ποσειδώνας Γλυφάδας – Χρυσούπολη 1-1

Βασίλης Θεόκλητος

Συνεχίζει με τον Αντώνη Κουφογιαννάκη στον πάγκο η Κοψαχείλα