free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Σούπερ παιχνίδι οι βετεράνοι του Ρουφ 19/3 με τους παλαίμαχους του Πανιωνίου προς τιμήν του Νίκου Βισβίκη-Θα βραβευτεί ο πρόεδρος της Αούστρια Θοδωρής Κουνάδης

Σούπερ ποδοσφαιρική φιέστα την Δευτέρα 19/3 για τους βετεράνους του ιστορικού Ρουφ στην θρυλική έδρα της ομάδας φυσικά.

Συγκεκριμένα, εκείνη την ημέρα οι βετεράνοι της Αούστρια που έχουν δραστηριοποιηθεί πολύ έντονα τα δύο τελευταία χρόνια θα υποδεχθούν σε φιλικό παιχνίδι την ποδοσφαιρική ομάδα των παλαιμάχων του Πανιωνίου με όλα τα μεγάλα ονόματα που διαθέτουν οι Νεοσμυρνιώτες.

Το παιχνίδι των βετεράνων του Ρουφ με τους παλαίμαχους του Ιστορικού όπως όλοι γνωρίζουν τον Πανιώνιο θα γίνει προς τιμήν του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Νίκου Βισβίκη.

Θα παρελάσουν βέβαια όλες οι μεγάλες δόξες του παρελθόντος του Ρουφ. Στην διάρκειας της σπουδαίας αυτής ποδοσφαιρικής φιέστας θα υπάρξουν και αρκετές απονομές. Μεταξύ άλλων θα τιμηθεί ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης για την προσφορά του επί σειρά ετών στην ομάδα, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για το ήθος του.

Στην διάρκεια του συγκεκριμένου παιχνιδιού που θα ξεκινήσει στις 3.30 το μεσημέρι την Δευτέρα 19/3 θα υπάρξουν κι άλλες τιμητικές διακρίσεις.

Related posts

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σήμερα (5/2) στους αγώνες της Αθήνας

Abola Team

Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Γκαδόλος από το Καματερό

admin

Το Χαλάνδρι … σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τον ΑΟ Χαϊδαρίου (4-0)

Abola Team