free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Πρέπει να πεισμώσουμε!»

Το σύνθημα για άμεση ανασύνταξη ενόψει της αναμέτρησης με τον Αθηναϊκό, έδωσε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης.

 

 

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για τον Μικρασιατικό η κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Αθηναϊκό.

 

Η εντός έδρας ήττα της περασμένης Κυριακής από την Νέα Ιωνία έφερε την ιστορική ομάδα της Καισαριανής σε πολύ μειονεκτική θέση όσον αφορά την προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας και άπαντες δείχνουν να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της όλης κατάστασης.

 

Χαρακτηριστικές του κλίματος όπου έχει δημιουργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη του συλλόγου Κώστα Σταμπουλίδη: 

«Προερχόμαστε από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα , όπου όλοι είμαστε πολύ πιεσμένοι ψυχολογικά.. Η όλη μας προσοχή έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό. Αναγγνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που κρύβει ο συγκεκριμένος αγώνα,ς ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να υπερβάλουμε εαυτούς. Εάν θέλουμε να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για παραμονή. Πρέπει να πεισμώσουμε, να βρούμε το κουράγιο και την πίστη, ώστε να παλέχουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει υπερβολικά για εμάς και πλέον κάθε παιχνίδι έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού»

 

  

Related posts

Χατζηαλέξης: «Μας έμεινε η πίκρα»

Διεκόπη το Άρης Πετρούπολης-Κηφισιά

abola10

Σάντα στο Χαϊδάρι!

Abola Team