free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Πολύ προσηλωμένοι στο κομμάτι της τακτικής»

Στους τομείς που θα κριθεί σε σημαντικό βαθμό η μάχη απέναντι στον Άρη Πετρούπολης αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

 

Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας θα επιδιώξει να πιστοποιήσει ο Πανερυθραϊκός κόντρα στον Άρη Πετρούπολης. 

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των Πετραλώνων κι άπαντες στο σωματείο των βορείων προαστίων επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις. 

Με τον τεχνικό ηγέτη Αντώνη Τσιμπάκη να δίνει το σύνθημα:

Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, η οποία έχει θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις και με πολύ υψηλό μπάτζετ. Θα πρέπει να μπούμε πολύ αποφασισμένοι κι απόλυτα συγκεντρωμένοι , ώστε να μην επιτρέψουμε τον πολύ ποιοτικό μας αντίπαλο να επιβάλλει το ρυθμό μας. Οφείλουμε να φανούμε πολύ προσηλωμένοι στο κομμάτι της τακτικής και να δούμε ως πυξίδα την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στα Πετράλωνα, όπου οι γραμμές ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους» 

 

Τις υπηρεσίες του στρατευμένου Κώστα Αδραχτά και του τραυματία Πέτρου Τριανταφύλλου θα στερηθεί ο Αντώνης Τσιμπα΄κης απέναντι στον Άρη Πετρούπολης.

 

  

 

Related posts

ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 4-0: Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Ρένος Γιαμπουράς

Τσαμόπουλος Γιώργος (Διάνα): “Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου”

abola10

Οι νεαροί Μαντίκος και Γρατσίας το μεγάλο κέρδος για τους Αγ. Αναργύρους

Abola Team 3