free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

14η σερί νίκη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, νίκησε με 8-1 την ΠΟΕΔΗΝ

Συνεχίζει να καλπάζει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας που πέτυχε την 14η συνεχή νίκη (την 13η για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο) στις φετινές διοργανώσεις της ΑΔΕΔΥ, διατηρώντας φυσικά το απόλυτο των επιτυχιών.

Αυτή τη φορά η ομάδα του ΥΕΘΑ με την καθοδήγηση φυσικά του Βασίλη Τρίχου, νίκησε το πρωί του Σαββάτου 10/3 στο γήπεδο Καλλιθέας-Γιάννης Γαλλός για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΑΔΕΔΥ την ΠΟΕΔΗΝ με 8-1. Μάλιστα οι νικητέες που έφθασαν χαλαρά σε αυτό το σκορ είχαν ακόμα πολλές ευκαιρίεες και δύο δοκάρια. 

Το σκορ για την φιλοξενούμενη σε αυτό το ματς ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας άνοιξε στο 11′ ο Μυκωνιάτης με σουτ φωτοβολίδα είκοσι μέτρα έξω από την μεγλακη περιοχή. Στο 12′ σε κοντινό σουτ του Κουκόπουλου η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 17′ ο Καραβασιλειάδης αφού ντρίμπλαρε και τον αντίπαλο γκολκίπερ έκανε το 0-2 για το ΥΕΘΑ. Στο 25′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Κουκόπουλος. Στο 37′ ο Αγγελλίδης με συρτό σουτ έκανε το 0-3. Στο 49′ ο Χαρακάκος με ωραία ενέργεια και σουτ ανλεβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4. Στο 54′ ο Σαχινίδης με δυνατό σουτ έκανε το 0-5 ενώ σε θεαματικό ανάποδο ψαλίδι πάλι του Σαχινίδη στο 55′ η μπάλα αποκρούστηκε και πάλι από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 56΄ο Σαχινίδης με μακρινό δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-6. Στο 60′ ο Χαρακάκος με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-7 και ο Κουκόπουλος που ντρίμπλαρε τον αντίπαλο γκολκίπερ στο 69′ το 0-8. Το γκολ της τιμής για την ΠΟΕΔΗΝ πέτυχε στο 70′ ο Μπίντζος με κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στην γωνία, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-8.

Άψογο το διαιτητικό τρίο Μητράκος, Δημητρακόπουλος, Κοκαρίδας.

ΠΟΕΔΗΝ (κόουτς Φώτης Αναστάσης): Τσιμπρής, Αναστάσης, Πουρίκης, Χαντζής, Μπίντζος, Καραβασίλης, Γιαβάσης, Γρηγορακάκος, Πίτσος, Κώστας, Νιφλίδης.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ-ΠΟΕ ΥΕΘΑ: {Βασίλης Τρίχος): Δώριζας, Βάγιας, Γιαννακάκης, Καστανιώτης, Παρούσης, Μουζής, Αγγελίδης, Καραβασιλειάδης, Μυκωνιάτης, Σαχινίδης, Κουκόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Χαρακάκος, Χρυσοβέργης, Κομπορόζος, Ζαμπάρας, Βάρσος.

Related posts

Στον Αήττητο Σπάτων ο Αντετοκούνμπο

Ρένος Γιαμπουράς

Τέλος ο Αλαφούζος από την ΠΑΕ ΠΑΟ

Abola Newsroom

Πετροπούλου και Μυρσίνη μιλάνε για το πάθος τους για το ποδόσφαιρο και το Λεοντικό!(vid)

abola10