free page hit counter
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΛ-Κέρκυρα 0-0

Η Κέρκυρα διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή στην Super League μετά το 0-0 με την ΑΕΛ στην AEL FC ARENA – Με δέκα παίκτες οι Φαίακες από το 68’ λόγω αποβολής του Σπίνουλα.

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ΑΕΛ και Κέρκυρα στη μεταξύ τους αναμέτρηση, που ολοκληρώθηκε 0-0 στη θεσσαλική πρωτεύουσα και ήταν η εναρκτήρια της 25ης αγωνιστικής στη Super League. Ένα αποτέλεσμα που άφησε ανικανοποίητους τους φιλοξενούμενους, που μάχονται για την παραμονή και οι οποίοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Σπίνουλα στο 68΄.

 

Εξαιρουμένης της ευκαιρίας των γηπεδούχων στο 13ο λεπτό, όταν ο Ντέλετιτς μπήκε στην περιοχή και σούταρε με το αριστερό για να μπλοκάρει ο Γιαννακόπουλος σε δύο χρόνους, οι Φαίακες πατούσαν καλύτερα στα πρώτα 45 λεπτά και προβλημάτισαν τους «βυσσινί».

 

Με καλή κυκλοφορία, οι παίκτες του Ματζουράκη απείλησαν στο 17΄ με τον Επστάιν να σουτάρει άουτ, στο 19΄ με την προβολή του Ζορμπά που απέκρουσε σε κόρνερ ο Γουάλας και στο 31΄ με το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Ρόλε, που ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Μπόζοβιτς.

 

 

Η Κέρκυρα συνέχισε να είναι καλύτερη και στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία της στο 65ο λεπτό: ο Επστάιν απέφυγε τον Μασούρα στην περιοχή της ΑΕΛ, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Ζίζιτς και κατέληξε στο δοκάρι των Θεσσαλών, ενώ ο Μπόζοβιτς είχε ήδη πέσει στην αντίθετη γωνία.

 

Τρία λεπτά αργότερα, όμως, το έργο των φιλοξενούμενων δυσκόλεψε αρκετά, καθώς ο Σπίνουλας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Θάνου (για ανατροπή του Κριζμάν) και αποβλήθηκε. Η ομάδα του Ντόστανιτς έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 72΄, αλλά ο Γιαννακόπουλος νίκησε τον Περόνε στην τελευταία σημαντική στιγμή του αγώνα.

 

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας (53΄ Ρέντζας), Φατιόν (83΄ Μλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Περόνε, Ναζλίδης (63΄ Λεοζίνιο), Κριζμάν.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς (74΄ Γκράσι), Παμλίδης (87΄ Μυτίδης), Σπίνουλας, Ρόλε (90΄+2 Κέβεν), Επστάιν, Γρομητσάρης.

Related posts

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 2-1

Abola Team 2

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Abola Team 2

Παναιτωλικός-Πλατανιάς 3-0

Abola Team 2