free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πανέτοιμοι στο Κερατσίνι για το ματς με Ζευγολατιό-Πάση θυσία νίκη δήλωσαν Γιάννης Γιώρας και Πέτρος Βοϊδονικόλας

O  AΠΟ Κερατσίνι  ολοκλήρωσε την προετοιμασία του  για το παιχνίδι με το Ζευγολατιό. Μία αναμέτρηση  ιδιαίτερα σημαντική για τη συνέχεια με τη νίκη να είναι αυτοσκοπός.

 

Οι “Ροσονέρι” έκαναν χαλάρωμα  το πρωί με τον Βασίλη Σπάθα να μην έχει προβλήματα με απουσίες  μιας και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του. Για την εν λόγω αναμέτρηση μίλησαν  ο άμεσος βοηθός  του προπονητή Πέτρος Βοϊδονικόλας και ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Γιώρας.

 

Πέτρος Βοιδονικόλας

 

Νομίζω ότι το να πούμε πως στόχος είναι η νίκη  είναι περιττό γιατί αυτό θέλουμε να πετυχαίνουμε σε κάθε παιχνίδι.Παίζουμε εκτός έδρας με μία ομάδα που μπορεί να είναι ουραγός ,αλλά έχει δείξει σε όλα τα ματς ότι παλεύει. Εμείς πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί  και προσηλωμένοι στο  στόχο μας που δεν είναι άλλος από την σωτηρία.

 

Γιάννης Γιώρας

 

Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι και το γεγονός ότι ο αντίπαλος μας είναι στην τελευταία θέση δεν σημαίνει τίποτα. Παίζει στην έδρα του, έχει τη δυναμική του και δυσκολεύει άπαντες στην έδρα του. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε για να ξεφύγουμε ακόμα περισσότερο από τη ζω΄νη του υποβιβασμού.

Related posts

Αποφασισμένος για τα δύσκολα ο Εργοτέλης του Σούλη Παπαδόπουλου

Abola Team 3

Χορταστική ισοπαλία στον Μυλοπόταμο, 2-2 με τον Αγ. Ιερόθεο

Abola Team 2

Οι διαιτητές σε όλους τους ομίλους στην 2η αγωνιστική στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3