free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Άλμα ανόδου το Ρουφ 2-0 τον Ήφαιστο Περιστερίου-Φοβερό γκολ για όσκαρ από τριάντα μέτρα ο Χατζής (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Οι άριστες κινήσεις από τον πάγκο στην σκακιέρα της τακτικής από τον Γιάννη Σιλεβίστα, έφεραν τη νίκη στο Ρουφ στο εντός έδρας κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ήφαιστο Περιστερίου με σκορ 2-0.

Το πρώτο γκολ της Αούστρια που πλέον μείωσε στους δύο βαθμούς την απόσταση από την κορυφή σημειώθηκε στο 68′. Ο Τομπουλίδης που έκανε επέλαση έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο επερχόμενος Τζώρτζης με ευθύβολο και τρομερό σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0. Στο 91′ γράφτηκε το 2-0 με φοβερό γκολ για όσκαρ που πέτυχε ο επιθετικός του Ρουφ Χατζής. Βλέποντας τον αντίπαλο γκολκίπερ Σεράφη να επιχειρεί έξοδο έπιασε γυριστό σουτ και αρκετά πλάγια από τριάντα μέτρα βρίσκοντας ωστόσο τον στόχο και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Το Ρουφ που ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να προειδοποιεί για το γκολ όταν στο 40′ ο Τζώρτζης και πάλι επιχείρησε μακρινό σουτ στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 87′ από ιδανική ασίστ με το κεφάλι του Τζώρτζη ο Χίος που βρέθηκε σε θέση βολής έπιασε το σουτ αλλά αυτή τη φορά απέκρουσε σταθερά ο γκολκίπερ Σεράφης. Λίγο πριν, στο 82′ ο Χίος έπιασε νέο σουτ από καλή θέση αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Απο το Ρουφ διακρίθηκαν οι Χατζηγιαννακός, Τομπουλίδης, Λαγκαδινός, Τζώρτζης, Χατζής, Φωτόπουλος και από τον Ήφαιστο οι Βελιανίτης, Ζώγκος, Ζαφειράτος, Σφίχτης.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Κ. Περράκης, Καραγιαννίδης, Κοκαρίδας, άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής του αγώνα Άγγελος Κοτζαμάνης.

ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Μπένας(46′ Τομπουλίδης), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Καραχάλιος(73′ Χίος), Καρυπίδης, Χατζής, Τζώρτζης(92′ Βλασταράκης), Παππάς(53′ Φωτόπουλος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Τρανός): Σεράφης, Γεωργίου(63′ Τσιάνος), Σφίχτης, Μουρκάκης, Ντάτσι(92′ Πολίτης), Κυριακόπουλος(86′ Καλκανάκος), Ζώγκος, Κιτσόπουλος(69′ Τσαγρής), Νησαριώτης, Βελιανίτης, Ζαφειράτος.

Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Ρουφ που πανηγύρισαν τρελά στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στα αποδυτήρια την επιτυχία τους, αφιέρωσαν τη νίκη στον άσο της ομάδας Δημήτρη Βλασταράκη που είχε τα γενέθλιά του λίγες ώρες πριν.

Το παιχνίδι μεταξύ άλλων παρακολούθησε με δυναμική παρουσία ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης.

Φοβερή ατμόσφαιρα δημιούργησαν και πάλι οι νεαροί οπαδοί του Ρουφ έχοντας πανό, τύμπανα, καπνογόνα και βεγγαλικά. Στα συνθήματά τους το σύνολο των οποίων είχε να κάνει με την επερχόμενη άνοδο στην Γ’ Εθνική, δεν ξέχασαν το ματς με το Ηράκλειο.

Στην πρώτη ΦΩΤΟ οι δύο ομάδες και οι διαιτητές την στιγμή που ετοιμάζονται να μπουν στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενοι από τους πιτσιρικάδες ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Ρουφ.

 

Στην δεύτερη ΦΩΤΟ οι αρχηγοί των δύο ομάδων Θανάσης Τριανταφύλλου αριστερά και Μουρκάκης δεξιά μαζί με τους διαιτητές τον Κ. Περράκη στην μέση, τον Καραγιαννίδη αριστερά και τον Κοκαρίδα δεξιά.

 

 

Στην τρίτη ΦΩΤΟ οι παίκτες του Ρουφ, το τεχνικό τιμ και ο γενικός αρχηγός Αποστόλης Καραμπάς δίνουν τον καθιερωμένο όρκο τιμής πριν ξεκινήσει το ματς.

 

 

Στην τέταρτη ΦΩΤΟ ο τεχνικός του Ρουφ Γιάννης Σιλεβίστας δίνει οδηγίες στους παίκτες του.

 

Στην πέμπτη ΦΩΤΟ οι οπαδοί του Ρουφ δημιούργησαν και πάλι εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

 

Στην έκτη ΦΩΤΟ οι παίκτες του Ρουφ πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Τζώρτζης.

 

Στην έβδομη ΦΩΤΟ οι παίκτες του Ρουφ πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Χατζής.

 

 

 

Related posts

Τα Σούρμενα 1-1 στο εντός έδρας ματς με το Χαλάνδρι

Abola Team 3

Ανανέωσαν Σίλβιου και Πλάκας στον Αθηναϊκό

Πέντε ανανεώσεις στον Ιάσονα

Abola Team 3