free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Το ήθελε περισσότερο από εμάς ο Θρίαμβος»

Το δίκαιο της επικράτησης του Θριάμβου Αθηνών παραδέχθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

 

Σε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 1-0 απ[ό τον μαχητικό Θρίαμβο Αθηνών υποχρεώθηκε το Παλαιό Φάληρο, με άμεση συνέπεια να χάσει την ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από το γκρουπ των ομάδων που μάχονται για την παραμονή τοςυς τον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

 

Η απόδοση των νεοφώτιστων δεν ήταν η επιθυμητή, με άμεση συνέπεια να έρθει η ήττα. Γεγονός το οποίο παραδέχθηκε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννςη Γαζής:

 

«Απέναντι στον Θρίαμβο Αθηνών δεν ήμασταν όσο καλοί απαιτούσαν οι συνθήκες της αναμέτρησης. Χάσαμε τις περισσότερες μονομαχίες, δεν βρήκαμε ρυθμό και γενικότερα ο αντίπαλός μας έδειξε με την αγωνιστική του συμπεριφορά ότι το ήθελε περισσότερο το παιχνίδι από εμάς και του αξίζουν συγχαρητήρια για την καθαρή του νίκη.Μας κόστισαν βέβαια οι σημαντικές απουσίες βασικών αμς στελεχών, αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες.  Πλέον οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και να δουλέψουμε αρκετά, ώστε να φανούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί και μαχητικοί στην συνέχεια»

 

Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά για τη ομάδα, δεδομένου ότι τραυματίες παραμένουν οι Μάριος Τοπάλι, Νίκος Καρδαράς, Γιάννης Κίλιας και Φίλιππος Κωνσταντινίδης, οι οποίοι δύσκολα προβλέπεται να προλάβουν και το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κιούρκος: «Παίζουμε με το αδιαφιλονίκητο φαβορί της ανόδου»

Νέα ισχυρή διοίκηση ανέδειξε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Kώστας Παλαιολόγος

Γκοβερίνος: «Πληρώσαμε την απειρία μας»

Kώστας Παλαιολόγος