free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Άγιαξ Ταύρου από 2-0 κατέληξε στο 2-2 με τον Αστέρα Ζωγράφου: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ

Ο δημοφιλής Άγιαξ Ταύρου παρότι προηγήθηκε με 2-0 εντούτοις αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Ζωγράφου.

Στο ματς που είχε αρκετές ακόμα ευκαιρίες από πλευράς των γηπεδούχων του Σήφη Βενάκη, προηγήθηκε ο Άγιαξ Ταύρου στο 8′ όταν μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ερμάλ ο πολύ καλός σε αυτό το ματς Σερδενές με κεφαλιά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Στο 17′ σε δυνατό σουτ του Ερμάλ από αριστερά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ ενώ, στο 35′ σε μακρινό φάουλ του Σερδενέ και αφού η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση ο γκολκίπερ Λέκκας.

Στο 44′ μετά από τρομερή μπαλιά-διαβήτη του Στάμου από είκοσι μέτρα η μπάλα έφθασε στον Ερμάλ από δεξιά ο οποίος μετά από δύο ντρίμπλες σέρβιρε στον Σερδενέ ο οποίος με κοντινό σουτ έκανε το 2-0.

Στο 52′ ο Αστέρας Ζωγράφου κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι που υπέδειξε ο διαιτητής στην περιοχή. Το εκτέλεσε ο αρχηγός της ομάδας Εξηντάρης ο οποίος μείωσε σε 2-1.

Στο 62′ ο Άγιαξ Ταύρου έχασε σίγουρο γκολ όταν μετά από σέντρα του Μούτσα ο Μαριόλής πήρε την κεφαλιά βγάζοντας τον Γεωργίου σε θέση για γκολ στην μικρή περιοχή αλλά στο σουτ του παίκτη των γηπεδούχων απέκορυσε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Λέκκας ο οποίος σε αυτό το ματς κατέβασε ρολά. Στο 70′ σε φάουλ του Σερδενέ η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 80′ από φάουλ του Εξηντάρη και στην γρήγορη αντεπίθεση του Αστέρα Ζωγράφου ο Κυριαζής με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 2-2.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Ι. Καλογερόπουλος, Κουτσόγιαννος, Μπάγιας, παρατηρητής του αγώνα ο Σάλκας.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Σήφης Βενάκης): Κόρδας, Στασινόπουλος, Ανδρέου, Χριστόπουλος, Καντέλι, Γεωργίου, Ερμάλ(59′ Μακρής), Σερδενές(82′ Κούρτι), Παναγάκος(46′ Μαριόλης), Στάμος(73′ Σιώζος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Πέτρος Σομπότοβιτς): Λέκκας, Σακκάς(59′ Γαλανός), Α. Δημητρίου(46′ Στρατικόπουλος, 68′ Μ. Δημητρίου), Ραχάνης(77′ Ανδριόπουλος), Εξηντάρης, Καρυστινός, Βραχίμη, Ηλιόπουλος, Κυριαζής, Ρέτσκα, Κούτρας.

Το ματς μεταξύ άλλων παρακολούθησε ο βετεράνος διεθνής γκολκίπερ του Ολυμπιακού Παναγιώτης Κελεσίδης.

 

 

 

 

 

Related posts

Ο Τεχνικός της Κηπούπολης ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΛΙΔΗΣ

Abola Team

Η Διοίκηση ανακοινώνει την απόκτηση του Λορέντζο Γκίκα Α.Ο. ΛΑΥΡΑ Αργυρούπολης.

Abola Team 2

Στις 10 Αυγούστου ξεκινάει η Πεύκη

admin