free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Πανθηραϊκός 2-1 εκτός τη Θύελλα Ραφήνας

Μεγάλο «διπλό» του Πανθηραϊκού στη Ραφήνα. Η Θύελλα μπήκε νωθρά στο παιχνίδι, αιφνιδιάστηκε και το πλήρωσε, αφού δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

Από την άλλη οι τρεις βαθμοί που πήραν οι φιλοξενούμενοι μετά τη νίκη 2-1 επί της Θύελλας αποκτούν μεγαλύτερη σημασία διότι έφθασαν τους 25 βαθμούς και πια θέλουν μια νίκη σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή Ανδρέα Σκέντζου, για να σιγουρέψουν την κατηγορία.

 

Οι παίκτες του Πανθηραϊκού προηγήθηκαν με σκαστή κεφαλιά του Αγοραστού στο 9’, από στημένη μπάλα. Στο 16’, ο Κονσταντίνοφ έχασε μεγάλη ευκαιρία με πλασέ στην κίνηση, ενώ στο 20’, ο Ντούμος έκανε το 0-2. Στο 22’, η Θύελλα μείωσε με σκόρερ το Μανουσάκη από κοντά.

 

Στο δεύτερο μέρος, στο 55’, ο Χαρακτίδης, είχε δοκάρι, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τον έλεγχο του ματς και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, όμως στο 73΄ φάουλ του Χαρακτίδη, και κεφαλιά του Μανουσάκη, μπλόκαρε ο Αθανασίου, ενώ η πιο μεγάλη ευκαιρία για τη Θύελλα σημειώθηκε στο 83΄, μετά από μπάσιμο του Δημητρίου, ανατρέπεται, ο διαιτητής αφήνει το πλεονέκτημα (;) και ο Παπατσαράκης που πλέον είναι «φάτσα κάρτα» με την αντίπαλη εστία αστόχησε να κάνει το 2-2.

 

Το κακό ξεκίνημα ήταν αρκετό για το συγκρότημα του Σκέντζου να πάρει το τρίποντο. Μετά το 0-2, οι παίκτες του Πανθηραϊκού λογικό ήταν να προσέξουν περισσότερο την αμυνά τους, όμως αυτό παραλίγο να τους στοιχίσει και να χάσουν βαθμούς. Ο Στ. Ηλιόπουλος έκανε νωρίς αλλαγή στο παιχνίδι, αφού βέβαια είχε διαμορφωθεί το σκορ σε 1-2. Έβαλε τον Μπουντάκη μπροστά, γύρισε τον Φύτρο πλάγια και τον Γεραγωτέλλη σεντερ μπακ. Με αυτή την κίνηση έδωσε ώθηση στην ομάδα στον επιθετικό τομέα, όμως μία φορά το δοκάρι στο φάουλ του Χαρακτίδη και άλλη μία όπου ο νεαρός Παπατσαράκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση δεν σημείωσαν το τέρμα της ισοφάρισης, που αν μη τι άλλο θα τους έδινε έναν πολύτιμο βαθμό.

 

Διαιτητής: Στάμος (Αθηνών)

 

Θύελλα Ραφήνας (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Ντόσκας, Παπαδόπουλος (23΄Μπουντάκης), Φύτρος (83’ Παπατσαράκης), Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αράπης, Σουλτανίδης, Δημητρίου, Ζέκιο

 

Πανθηραϊκός (Ανδρέας Σκέντζος): Αθανασίου, Τσόπελας, Μπιρμπίλης, Φύτρος Μ., Κεφαλάς, Μανιάς, Κονσταντίνοφ (84’ Πολυκρέτης), Ντάμζι (58’ Περιάλης, 89’ Καμπούρης), Ντούμος (79΄Λούκας), Γκίκας, Αγοραστός

 

Πηγή: irafina

Related posts

Ματιές Πανθηραϊκού σε Κανελλόπουλο μετά την επιστροφή Πέκα και την παραμονή Σκέντζου

Abola Team 2

Τον νεαρό γκολκίπερ Βενέτη απέκτησε ο Εθνικός

Abola Team 3

Στο 0-0 κόλλησαν ΟΦ Ιεράπετρας και Παλαιόχωρα

Abola Team 2