free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψαρρός: «Παιχνίδι από το οποίο αποκτήσαμε εμπειρίες»

Στις διιαιτερότητες της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου επικεντρώθηκε ο τεχνικός της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

 

Ως ένα δυνατό τεστ εμπειριών αντιμετώπισαν στην Λαύρα Αργυρούπολης την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.Απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, οι «ροσονέρι» προσπάθησαν να σταθούν ανταγωνιστικά, ωστ΄σοο από ένα σημείο κι έπειτα «μίλησε» η ποιότητα, αλλά και η στόφα της καλύτερης ομάδας, με άμεση συνέπεια ο Απόλλων Χαλανδρίου να αποδράσει μα το 1-3 στις αποσκευές του.

Χαρακτηριστικές είναι  οι δηλώσεις του τεχνικού Αργύρη Ψαρρού:

«Θεωρώ ότι αντιμετωπίσαμε πραγματικό μία ομάδα άλλου επιπέδου, η οποία αξίζει απόλυτα την θέση, την οποία καταλαμβάνι και αξίζει να πάρει το εισιτήριο της ανόδου. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο αποκομίσαμε πολύτιμες εμπειρίες και είδαμε μέχρι ποιό σημείο φτάνουν οι δυνατότητές μας. Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο για να κάνουμε στη εντέλεια τις προσπαρμογές πυ θέλουμε. Από την πλευρά μας θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, το καταφέραμε μέχρι ενός σημείο, αλλά από ένα σημείο κι έπειτα παραδοθήκαμε στην ανωτερ΄τοητα του αντιπάλου. Από την ομάδα μας αυτό που επιδιώκουμε, είναι να βελτιωνόμαστε διαρκώς και αν μεγιστοποιούμε την απόδοσή μας»

 

 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Ακόμη πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν»

Η Νέα Σμύρνη 3-1 τον ΓΣ Καισαριανής

Abola Team

Επανεξελέγη ο Γιάννης Χούσος στην Α.Ε. Ελευθερούπολης

Kώστας Παλαιολόγος