free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Τα Μελίσσια που προηγήθηκαν με 0-1 έχασαν με 3-1 από την γηπεδούχο Χρυσούπολη: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΕΝΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ

Τα Μελίσσια παρότι προγήθηκαν στο σκορ με 0-1 δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη νίκη στο εκτός έδρας ματς με την Χρυσούπολη από την οποία ηττήθηκαν με σκορ 3-1.

Προηγήθηκαν τα Μελίσσια του Δημήτρη Μπουγά στο σκορ μόλις στο 8′ με φοβερό σουτ που έπιασε ο Ι. Φακής. Στο 18′ ο Κατσαρός με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια για την Χρυσούπολη του Βαγγέλη Κότσαλου. Στο 24′ ο Παπαυγέρης με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην Χρυσούπολη κάνοντας το 2-1 ενώ πάλι ο Παπαυγέρης στο 63′ με κοντινό σουτ αφού πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ έγραψε το τελικό 3-1.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Όντος, Στεργιώτης, Θώμογλου. άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής Νίκος Ιωακείμ.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κότσαλος): Ντελής, Βλαχόπουλος, Κωτσιάς, Σαμπαζιώτης(56′ Ντούπης), Κατσαρός(29′ λ.τ. Στρέμπας), Μασούρης, Αλτσαντζής, Τσίπης, Παπαυγέρης(87′ λ.τ. Σφακιωτάκης), Διονάτος, Μπάϊρας(52′ Μπογράκος).

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δημήτρης Μπουγάς): Φ. Παπάζογλου, Πολυδωρόπουλος, Κυριακόπουλος(44′ λ.τ. Τσιμπρικίδης), Ντεντόπουλος(72′ Φρακούλλι), Στέλλας, Δ. Φακής, Καραπαναγιώτης, Τσουκαλάς, Ζαννίκος, Φακής, Α. Παπάζογλου(25′ λ.τ. Σακελλίων, 44′ λ.τ. Μουράντ Σαμπέρ).

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής (10/4)

Abola Team

Άμιλλα Περιστερίου-ΑΟΝ Αργυρούπολης 3-2

Abola Team 3

«Κληρώνει» για τον Μπαλόπουλο στην Κηφισιά 2010

Kώστας Παλαιολόγος