free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το Κερατσίνι 1-0 εκτός έδρας το Ζευγολατιό-Βασίλης Σπάθας:”Κρατάμε τους 3 βαθμούς”

Με το διπλό έφυγε από την έδρα του Ζευγολατιού ,το Κερατσίνι  επικρατώντας με 1-0,χάρις σε γκολ του Ντούλια στο 48′.

 

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί, σαφέστατα δάφνες ποιότητας, με τους “Ροσονέρι” να έχουν κατοχή μπάλας στο 80% και χωρίς να πιάσουν κάποια εξαιρετική απόδοση ,δημιούργησαν ευκαιρίες και πριν και μετά το γκολ ,αλλά δεν μπόρεσαν να βάλουν περισσότερα γκολ.

 

Το τρίποντο, λοιπόν, σφραγίστηκε ,τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, όταν ο Πασαλίδης έκανε  σέντρα ,ο κίπερ Ντάσης έκανε λάθος εκτίμηση και ο Ντούλιας απο κοντά σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

 

Οι γηπεδούχοι απώλεσαν τη μοναδική τους ευκαιρία, όταν σε ένα κάτι σαν γέμισμα προς την περιοχή στο 71, η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά, με τον Γιώρα να τη διώχνει …

 

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Παντελής Κολλιάκος): Ντάσης, Καντηλιεράκης (85′ Ασπιώτης), Βελέντζας, Σούλι (70′ Ζαχαρόπουλος), Κουτσουμπέλας, Πολυδωρόπουλος, Ανδρ. Καλλίρης, Αλ. Καλλίρης (55′ λ. τρ. Βαρδουνιώτης), Σπέτσι, Καραγκούνης, Πατίλα

 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Γιώρας,Τσουβαλτσίδης,Σκεντεράι,Μπατής,Βαττής,Παπασπύρος,Διάκος(82 Μεγαλοοικονόμου), Ντούλιας(75 Γκιατης),Πασαλίδης(78 Καστράτι),Μπερνιδάκης,Καρέλης(69 Σιάνος)

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας δήλωσε: “Αυτό που κρατάμε είναι οι 3 βαθμοί, που είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για τη συνέχεια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής έχοντας ακόμα τρεις στροφές πριν το τέλος. Κοιτάμε μπροστά για να χαμογελάμε εμείς στο τέλος.”

Related posts

Παρελθόν ο Φαλαγγίτης από τη Θήβα

Abola Team 2

Αποτελέσματα Γ’ Εθνικής

Abola Team

Νίκη Βόλου: «Παράνομη η διαδικασία εγγραφής του Βόλος Ν.Π.Σ. στην ΕΠΣΘ»

Abola Team 2