free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τρίποντο με ανατροπή κι ελπίζει η ΑΕ Μυλοποτάμου, νίκησε 4-2 το Αιγάλεω

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Λιβαδίων, με την ΑΕΜ να πραγματοποιεί μεγάλη ανατροπή και να επικρατεί με 4-2 του Αιγάλεω.

 

Απέναντι σε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας οι γηπεδούχοι απέδειξαν έμπρακτα πως θέλουν και μπορούν να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους και του χρόνου στη Γ’ Εθνική.

 

Με πρωταγωνιστή τον Ρηγάκη κατάφεραν να πάρουν μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο 8λεπτο του αγώνα. Ο ίδιος άνοιξε το σκορ στο 12′, ενώ ο Βέρμπης με δύο γκολ στο 36′ και στο 51′ έφερε “τούμπα” το ματς.

 

Όμως, οι μυλοποταμίτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 61′ ο Ρηγάκης ισοφάρισε σε 2-2, ενώ πραγματοποίησε χατ-τρικ στο 85′, φέρνοντας τα “πάνω – κάτω” (3-2). Στο 91′ η ομάδα του Γιώργου Κόλτζου έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, με τον Ξαγοράρη να πετυχαίνει το 4-2 με υπέροχο τακουνάκι.

 

Πλέον μετά και από τα αποτελέσματα της σημερινής ημέρας, η ΑΕΜ πέρασε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου “συγκατοικεί” με τον Άγιο Ιερόθεο, βάζοντας από κάτω Φωστήρα και Κηφισιά.

 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

 

10’ Σουτ του Μερτίρι δεξί δοκάρι.

12’ Φάουλ του Ρηγάκη η μπάλα βρίσκει στο τείχος 1-0.

29’ Κόρνερ του Μάρτινς κεφαλιά του Βέρμπη άουτ.

35’ Φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα η ΑΕΜ. Εκτέλεσε το φάουλ ο Παπουτσής και έδιωξε σε κόρνερ ο Κελαϊδής όπου προήλθε η ισοφάριση.

36’ Στην εκτέλεση κόρνερ του Μάρτινς κεφαλιά του Βέρμπη 1-1.

51’ Σέντρα Ψυχογιού κεφαλιά Βέρμπη 1-2.

58’ Στην αντεπίθεση το Αιγάλεω ο Ψυχογιός σουτάρει, σε κόρνερ ο Κελαϊδής.

61’ Σέντρα Μυρθιανού πλασέ Ρηγάκη 2-2.

80’ Αντεπίθεση ΑΕΜ, μπαλιά Ρηγάκη ο Βαρούχας περνάει τη μπάλα πάνω από τον Κατσούλη, η μπάλα πλάγια και ο Βαρούχας πασάρει στον Βιτώρο κόντρα σε αμυντικό και κόρνερ.

83’ Σέντρα Παπουτσή σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΜ, στη μικρή περιοχή ο Βέρμπης μόνος του άουτ.

85’ Αντεπίθεση ΑΕΜ ο Βαρούχας βγάζει τετ α τετ τον Ρηγάκη πλασέ 3-2.

91’ Ατομική ενέργεια και σέντρα του Βαρούχα, με τακουνάκι από κοντά ο Ξαγοράρης

4-2.

 

ΑΕΜ (Γιώργος Κόλτζος): Κελαϊδής, Μυρθιανός, Πιτσόκος, Μποτωνάκης, Πλουσής, Κιάσσος, Δροσάκης (87’ Σιόρε), Ρηγάκης (91’ Κουγιουμτζής), Μερτίρι (64’ Ξαγοράρης), Μάστορας (59’ Βιτώρος), Βαρούχας.

 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αρχοντάκης): Κατσούλης, Παπουτσής, Καρδάρας, Δάρρας, Μπύρης, Γούλας (73’ Σταύρου), Δουκάκης (65’ Γεμιστός), Σκοπελίτης, Βέρμπης, Μάρτινς (82’ Καμινιώτης), Ψυχογιός.

 

Πηγή: rethymnosports

Related posts

Πανιώνιος: Τέλος ο Κράσι

Abola Team

Σιλιγαρδάκης και με την «βούλα» στον Διαγόρα

Abola Team 2

Συμφώνησε για ακόμα ένα χρόνο με Μπαλάφα ο Ηρόδοτος

Abola Team 3