free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του παρουσιάζεται ο τεχνικός της Αγιας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος.  

 

 

 

 

Την αξιομνημόνυτη πορεία της στον πρώοτ όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε  απτόητη η Αγία Ελεούσα, χάρη στην σπουδαία της νίκη επί της Λυκόβρυσης με 3-1

 

Το νεανικό συγκρότημα των δυτικών προαστίων παρουσιάσε ψήγματα της ποιότητας και του ταλέντου που το χαρακτηρίζει φτάνοντας δικαιότατα στην τελική επικράτηση. 

Γεγονός το οποίο χαροποιησε απόλυτα τον τεχνικό ηγέτη Τάκη Γιαννόπουλο, ο οποίος τόνισε τα εξής: 

«Πήραμε μία δίκαιη νίκη, σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο είχε πολλές φάσεις ακι από τις δύο ομάδες. Οι πολλοί πιτσιρικάδες μας ανέδειξαν το ταλέντο τους και παρά τις πολλές αλλαγές, στις οποίες προχωρήσαμε, η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Συνεχίζουμε τον σχεδιασμό μας έχοντας πυξίδα την επόμενη σεζόν και αποσκοπούμε σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πλέον θα επικεντρωθούμε  στο επόμενο δύσκολο ματςι που μας περιμένει κόντρα στο Καματερό.

Αντμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία δίκαια βρίσκεται δικαιότατατ τός ψηλά στην βαθμολογία . Απο την πλευρα΄μας, εάν θέλουμε να λέμε ότι πάμε για κάτι καλό και ότι χτίζουμε βάσεις για το μέλλον, θα πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί. Τέτοια παιχνίδια μας δίνουν έξτρα κίνητρο»

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Τραπέζωσε τους παίκτες η διοίκηση του Φωστήρα Ηλιούπολης

Τάσος Ζαφειρίου

«Χορεύει» η Αγία Ελεούσα στις 17 Μαρτίου!

Kώστας Παλαιολόγος