free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Οι παίκτες μου έβγαλαν πάθος, σφυγμό κι αποφασιστικότητα»

Στους τομείς που ώθησαν την ομάδα του να φτάσει στον θρίαμβο επί της πρωτοπόρου Δάφνης Παλαιού Φαλήρου αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης. 

 

 

 

 

 

Χαρακτήρα κι αντίδραση σπουδαίας ομάδας ανέδειξε η Αλσούπολη, θριαμβεύοντας με 1-0 της πρωτοπόρου Δάφνης Παλαιού Φαλήρου. 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων έβγαλε σφυγμό κι αντίδραση, έπειτα από τη αναπάντεχη ήττα της προηγούμενης αγωνισιτκής από την Νέα Σμύρνη με 4-3 και πέτυχε μία από τι σημαντικότερες φετινές της επιτυχίες, πιστοποιώντας την αξιομνημόνευτη φετινή της πορεία στον ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Η εν γένει εικόνα, το πάθος και η αποφασιστικότητα, που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του, άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη της Αλσούπολης Παναγιώτη Καλαίτζίδη, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του: 

«Πήραμε μία σπουδαία, μία παλικαρίσια νίκη απέναντι σ μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία έχει αποδείξει με την όλη της πορεία ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται τόσο ψηλά στην βαθμολογία.

Οι παίκτες μου ήταν πολύ αποφασισμένοι. Είχε πληγωθεί ο εγωϊσμός τους από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και με την θέληση, το σφυγμό και το πάθος πο ανέδειξαν, δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να πάρει ανάσα και δεν του επέτρεψαν να αμς απειλήσει» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της Αλσούπολης, για να προσθέσει:

 

«Ήμασταν πού συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο και αυτή η παράμετρος μας ώθησε σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας μέχρι τέλους, με ξεκάθαρο στόχο να διατηρήσουμε την αγωνιστική μας εικόνα σε υψηλά επίπεδα»

 

 

Related posts

Σκαρπέλης (ΑΕ Περιστερίου): Σωστό να γίνει αναδιάρθρωση

admin

Καλαϊτζίδης: «Έχει θιχτεί ο εγωϊσμός μας!»

«Να μείνουμε πάντα σοβαροί»

Kώστας Παλαιολόγος