free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Κοιτάζουμε όλους στα μάτια!»

Το στίγμα του για την φετινή πορεία του Παράδεισου Αμαρουσίου έδωσε ο έμπειρος στόπερ των «γαλάζιων» Αλέξης Στούλης. 

 

 

 

Την αξιοσημείωτη πορεία του στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε ο Παράδεισος Αμαρουσίου, χάρη στην δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική του νίκη επί του Γκυζιακού με 1-0. 

Ένα αποτέλεσμα, που επέτρψε στην φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων να δώσει τέλος στην …. κακοδαιμονία των εντός έδρας αγώνων της και να πετύχει μόλις την δεύτερη φετινή νίκη στο γήπεδό της. 

Ο Αλέξης Στούλης, αποτέλεσε για ακόμη ένα παιχνίδι την «κολώμνα» της αμυντικής λειτουργίας των «γαλάζιων» . Ο έμπειρος στόπερ και από τους παλαιότερους σε θητεία παίκτες του Παράδεισου στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το στίγμα που χαρακτηρίζει γενικότερα την ομάδα του: 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί του Γκυζιακού, η οποία μας επιτρέπει να κοιτάζουμε ψηλότερα και ουσιαστικά να απομακρυνθούμε από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Καθορισιτκή στην έκβαση της αναμέτρησης, ήταν η προσήλωση της ανασταλτικής μας λειτουργίας, που αποτελεί την βάση των επιτυχιών στην διάρκεια της φινής περιόδου. Μ εξαίρεση το πρόσφατο παιχνίδι με τον Βύρωνα και το ματς του πρώτου γύρου απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου Θύελλα Αγίου Δημητρίου ανασταλτικά έχουμε παέι πάρα πολύ καλά . Μάλιστα, ο συγκεκριμένος τομέας έχει διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην πολύ θετική πορεία που έχουμε διαγράψει στον δεύτερο γύρο όπου μετράμε μόλις μία ήττα» τόνισε με κατηγορηματικό τόνο ο Αλέξης Στούλης για να προσθέσει: 

«Κοιτάζουμε με πολύ προσοχή όλα τα παιχνίδια και με διάθεση να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Τους κοιτάζουμε όλους στα μάτια. Σαφέστατα όλους τους σεβόμαστε, όμως δεν φοβόμαστε κανένα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο . Με αυτή την νοοτροπία θα προσεγγίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια»

 

  

Related posts

Γιαννόπουλος: «Στη φυσική μας έδρα τον Σεπτέμβριο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τέλος από τον ΠΑΣ Γαλάτσι ο Αλέκος Σιδηράς

admin

Γιαννόπουλος: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος