free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολιή εικόαν των ποδοσφαιριστών του κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ δήλωσε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός. 

 

 

 

Αρκετά ανταγωνιστικός παρουσιάστηκε ο Ήφαιστος Περιστερίου στην εκτός έδρας αναμέτρησή του κόντρα στον δυνατό και άκρως φιλόδοξο ΠΑΟ Ρουφ. 

Η ήττα με 2-0 δεν λέει την απόλυτη αλήθεια, αναφορικά με το αγωνιστικό πρόσωπο, που παρουσίσαν οι «ροσονέρι», αφού για διάστημα 70 λεπτών, το συγκρότημα των δυτικών προαστίων κοίταξε κατάματα τον σπουδαίο του αντίπαλο. 

Κάτι, το οποίο ανταποκρίνεται πιστά από τα λεγόμενα του προπονητή Θόδωρου Τρανού: 

«Είμαι ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοση και την εικόνα των ποδοσφαιριστών μου. Παλέψαμε στα ΄διια απέναντι σ’ ένα αντίπαλο, που έχει θέσει υηλούς τόχους και βλέψεις. Μέχρι το σημείο, όπου δεχθήκαμε το πρώτο γκολ στο 70ό λεπτό ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και με την όλη μας εικόνα, πείθαμε ότι μπορούσαμε να πα΄ρουμε ένα θετικό απτοέλεσμα, Μετά το γκο, που δεχθήκαμε πηρεαστήκαμε και δεν μπρέσαμε να απειλήσουμε σοβαρά τον αντίαπαλο, ενώ το δεύτερο γκολ το δεχθήκαμε στις καθυστε΄ρησεις. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ Ρουφ για την νίκη του. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους ευελπσιτώντα ςσε μία αξιόλογη παρουσία. Θα αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες με το ίδιο πρίσμα

 

 

 

 

 

Related posts

To καλύτερο για το τέλος!

Abola Team

Γαζής: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη

Kώστας Παλαιολόγος

Κουσάνας: «Ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»