free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Κρατάμε τη συνοχή μας, απολαμβάνουμε όσα έχουμε πετύχει»

Aπόλυτα ευχαριστημένος από την εν γένει λειτουργία και την πορεία της ομάδας του παρουσιάζεται ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης.

 

 

 

Την εκπληκτική τους πορεία στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισαν απτόητα τα Βριλήσσια, επικρατώντας εκτός έδρας των Αμπελοκήπων με 1-0. 

Παρά το γεγονός ότι η τεχνική ηγεσία στα τελευταία παιχνίδια συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες σε πολλούς πιτσιρικάδες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, η ομάδα συεχίζει να επιδεικνύει αξιοζήλευτη συνοχή σ’ όλες τις γραμμές και απίστευτη χημεία.Στοιχείο, το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Γιάννη Χαραλαμπίδη, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τηη εξαιρετική εικόνα των παικτών μου. Παρά το γεογνός ότι στα τελευταία παιχνίδια εξακολουθούμε να δίνουμε χρόνο συΜμετοχής σε ταλαντούχους παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών μας. Παρουσιάζουμε πολύ καλά δείγματα γραφής, Κρατάμε την συνοχή μας σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ απολαμβάνουμε την πορεία που έχουμε πετύχει. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και την ίδια φιλοσοφία. Στην αναμέτρηση με τους Αμπελόκηπους πραγμαοτποίησε το ντεμπούτο του ο  17χρονος Νίκολα Κριστιάν αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις»

 

  

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Οι παίκτες μου έχουν κάνει κατάθεση ψυχής»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Όσο ψηλότερα γίνεται!»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Μπορούσαμε κάτι καλύτερο»

Kώστας Παλαιολόγος