free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζήτησε προσήλωση ο Πρόεδρος Μανώλης Τζινευράκης

Το έναυσμα για μία επιτυχημένη συνέχεια έδωσε σε παίκτες και τεχνική ηγεσία ο διοικητικός ηγέτης του Αγίου Δημητρίου Μανώλης Τζινευράκης. 

 

 

 

Πιο αποφασισμένοι από ποτέ, ώστε να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογεί για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου μέσω της διαδικασίας των μπαράζ στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, παρουσιάζονται άπαντες στον Άγιο Δημήτριο! 

Η δεύτερη συνεχόμεν νίκη, αυτή τη φορά επί της αξιόμαχης Ιεράπολης με 1-0, άφησε απόλυτα ευχαριστημένους τους πάντες και πολύ περισσότερο τον διοικητικό ηγέτη Μανώλη Τζινευράκη. 

Ο Πρόεδρος της «Μπάρτσα» λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης κατέβηκε στα αποδυτήρια και αφού μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία για την νέα πολύ σημαντική τους επιτυχία, ζητησε την απόλυτη προσήλωση στο στόχο μεχρι το τέλος  του πρωταθληματος: «Ενωμένοι όσο ποτέ πάμε δυνατά, στο τέλςο θα κάνουμε ταμείο» ήταν οι παραινέσεις του Μανώλη Τζινευράκη 

Η προσοχή όλων στο φιλόδοξο και δημοφιλές σωματείο περιστρέφται στην προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη Χολαργού, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο. 

Με τον εχνικό ηγέτη Θόδωρο Κουτσουδάκη να περιμένει επιστροφές σημαντικών παικτών, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών. 

Ευχάριστη έπλεηξη στην αναμέτρηση με την Ιεράπολη, αποτέλεσε η επιστροφή των Μακρη και Βαμβακερη που με την εμπειρια τους «έδεσαν» τα μετόπισθεν

 

Related posts

Μεγάλη δημοσκόπηση από το Αμπόλα!

abola10

Ετοιμάζει «μπαμ» ο Γκυζιακός

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (15/2)

Abola Team