free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρζένης: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι»

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ηλιούπολης, αναφέρθηκε ο τεχνικός των Πετραλώνων Κώστας Αρζένης. 

 

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθαν δριμύτερα τα Πετράλωνα, τα οποία πέρασαν αλώβητα από την δύσκολη έδρα της Ηλιούπολης επικρατώντας με 2-0 και διατήρησαν ολοζώντανες τις ελπίδες του για το κυνήγι της ανόδου στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Αρζένης, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ αξηιόλογη ομάδα, όπως είναι η Ηλιούπολη και η οποία διαθέτει πολύ δύσκολη έδρα.

 

Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο που είχαμε εκπονήσει κι αυτό μας ώθησε στην νίκη, την οποία είχαμε απόλυτη ανάγκη, ώστε να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για άνοδο . Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και πλέο επικεντρώνουμε την προσοή μας στην προσεχή καθοριστική αναμέτρηση με τον ΑΟ Περιστερίου, η οποία συγκεντρώνει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Για να αποκτήσει αξία η νίκη επί της Ηλιούπολης, θα πρέπει να κερδίσουεμ και τα επόμενα παιχνίδια»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ιντζέκαρος: «Δίκαιη η νίκη της Διάνα Ηλιούπολης»

Kώστας Παλαιολόγος

Βαθμολογική ανάσα ο Παπάγος

Abola Team

Παπαρούνης: «Ομάδα με πληγωμένο εγωϊσμό τα Πετράλωνα»

Kώστας Παλαιολόγος