free page hit counter
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Δέκα γκολ και σούπερ θέαμα στο παιχνίδι Παλαίμαχοι Αιγάλεω-ΔΕΗ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν οι Παλαίμαχοι του Αιγάλεω και η ομάδα της ΔΕΗ στην ποδοσφαιρική φιέστα που διοργανώθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες το απόγευμα της Δευτέρας 12/3/2018 στο ΕΑΚ Αιγάλεω.

Πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες οι της ΔΕΗ τίμησαν τους παλαίμαχους άσους του Σίτι Μπάμπη Σταυρόπουλο και Μιχάλη Συνανίδη και τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Αιγάλεω.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι σημειώθηκαν δέκα τέρματα στο ματς στο οποίο οι Βετεράνοι του Αιγάλεω επικράτησαν με 6-4. Χατ τρικ για το Σίτι σημείωσε ο Βαζιουράκης, δύο γκολ πέτυχε ο Ζαμπέτας και από ένα γκολ πέτυχαν οι Θ. Κολοκοτρώνης, Υψηλάντης, Κελεσίδης. Και τα τρία γκολ για την ομάδα της ΔΕΗ σημειώνοντας επίσης χατ τρικ πέτυχε ο Ντούμας, και ένα γκολ ο Τραγανός ενώ ξεχώρισαν με τις περίτεχνες ενέργειές τους οι Θανάσης Παύλοβιτς, Δημήτρης Τρανός και Σπαθάρος. Οι Βετεράνοι του Αιγάλεω μέσω του δημοσίων σχέσεων Γιάννη Νταγκίνη ευχαρίστησαν την ΔΕΗ για τις τιμητικές διακρίσεις αλλά και για την μίνι δεξίωση που παρέθεσε στο τέλος της διοργάνωσης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΙΓΑΛΕΩ (Πρόεδρος Τάκης Κατσικογιάννης-Προπονητής Ηλίας Συνοδινός): Βαμβακούσης, Βασιλειάδης, Μπρέχας, Συνοδινός, Κελεσίδης, Τ. Κατσικογιάννης, Ζαμπέτας, Δημητρίου, Θ. Κολολκοτρώνης, Βαζιουράκης, Μπ. Σταυρόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Παπαδάκης, Υψηλάντης, Πλασκασοβίτης, Σίνος, Σάμιος, Τοπάλης, Σπ. Κολοκοτρώνης.

ΔΕΗ (Προπονητής Αχιλλέας Κουγιουμτζής): Καμπανάκης(Γ. Καλαμάκης), Πλεξίδας, Θ. Παύλοβιτς, Δ. Τραγανός, Λεοντιάδης, Αγγελάκης, Σπαθάρος, Ντούμας, Ταμπουραντζής, Παπαδήμος, Πλούμης ενώ έπαιξαν επίσης οι Παπακωνσταντίνου, Μαύρος, Παπαδημητρίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευάγγελος Ψυκάκος και γιατρός του αγώνα η Τάνια Αρμάου.

Παρόντες στο παιχνίδι ήταν οι Λαλιώτης, Καλογήρου, Λαγκαδίτης, Τάκης, Μαρκόπουλος, Δημ. Παπαϊωάννου το “παπί” όπως τον αποκαλούν, Τάκης Ελευθεριάδης, Δημ. Σταματάκης, Θ. Κιούρκος, Νίκος Νικολαϊδης, Λουμπάκος, Καπελάκης, Βασ. Κυριακού, Γούνης, Γιάννης Νταγκίνης.

Στην κεντρική ΦΩΤΟ σε πλήρη διάταξη οι ομάδες Παλαιμάχων του Αιγάλεω και της ΔΕΗ.

 

Στην πρώτη ΦΩΤΟ η δημοφιλής ομάδα της ΔΕΗ.

Στην δεύτερη ΦΩΤΟ ο Τάκης Ελευθεριάδης και παλαίμαχοι-προπονητές των δύο ομάδων

 

Στην τέταρτη ΦΩΤΟ διακρίνεται ο άσος της ομάδας της ΔΕΗ Θανάσης Παύλοβιτς ενώ ετοιμάζεται να εκτελέσει κόρνερ.

 

Στην έκτη ΦΩΤΟ διακρίνεται σε προσπάθεια ο άσος της ομάδας της ΔΕΗ Δημήτρης Τρανός

 

Related posts

Σε ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C ATHENS 4-2 το Ψ.Ν.Α.

Abola Team 3

Το αγωνιστικό πρόγραμμα για τους Παλαίμαχους του Αστέρα Κέρκυρας

Abola Team 3

Παλαιά Φώκαια: Τουρνουά παλαιμάχων στη μνήμη των «χαμένων πατρίδων»

Ρένος Γιαμπουράς