free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες»

Στη έλλειψη αποτελεσματικότητας που διέκρινε στους ποδοσφαιριστές του, επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

 

Με το αίσθημα μίας μεγάλης χαμένης ευκαιρίας αντιμετώπισαν στον Άρη Πετρούπολης το ισόπαλο χωρίς  σκορ αποτέλεσμα απέναντι στον Πανερυθραϊκό 

Ο τεχνικός ηγέτης των «βυσσινί» Αλέξης Γκλεγκλές στις δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα: 

«Αντιμετωπίσαμε μία αρκετά δύσκολη και πειθαρχημένη ομάδα, όπως είναι ο Πανερυθραϊκός. Μας δυσκόλεψε υπερβολικά ο αγωνιστικός χώρος, ωστόσο, έστω κι έτσι, εμείς ήμασταν η ομάδα που δημιούργησε κι έχασε πολλές ευκαιρίες, ώστε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στην επόμενη αγωνιστική πρόκληση που μας περιμένει απέναντι στην Ηλιούπολη,. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι και δυνατοί» 

 

Αρθροσκόπηση ο Λάππας 

Σε εγχείρηση αρθορκόπησης μηνίσκου θα υποβληθεί ο Θόδωρος Λάππας,. Ο πολυσύνθετος παίκτης αναμένεται να απουσιάσει από την ενεργό δράση για ενάμιση τουλάχιστον μήνα.

Την ίδια στιγμή, ο Γιόβαν Λάλα συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που του έχει χορηγηθεί, ώστε να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατόν σε φουλ ρυθμό προπονήσων

 

Τη ίδια στιγμή, ο Γιάννης Φιλίππου συνεχίζει το εισιδικό πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τη ρήξη χιαστών που είχε υποστεί στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου.

 

 

 

Related posts

Επέστρεψε ο Σάσσαλος στο τιμόνι του ΑΟ Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπούρας: «Πολύτιμος ο βαθμός για τη συνέχεια»

Kώστας Παλαιολόγος

Τσιμπάκης: «Δεν έχουμε καθόλου ρέντα!»

Kώστας Παλαιολόγος