free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Μαγική εικόνα το σκορ»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες εστίασε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκο τους λόγους της ήττας από τον Μικρασιατικό.

 

 

Σε … ανώμαλη προσγείωση υποχρώθηκε ο Αθηναϊκός μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0, που γνώρισε από τον γειτονικό Μικρασιατικό.

 

Οι «Λόρδοι», οι οποίοι προέρχονταν από την τεράστια σε αξία εκτός έδρας επικράτησή τους κόντρα στους Αγίους Αναργύρους με  3-2 δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε κάποιο γκολ

και στην συνέχεια τιμωρήθηκαν από τον … άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, που θέλει την ομάδα που δεν αξιοποιεί τις κλασικές ευκαιρίες, που της παρουσιάζονται, να δέχεται  γκολ…

 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Χρήστου Κιούρκου:  

 

«Το παιχνίδι δεν μας πήγε. Ήμασταν ξεκάθαρα η ομάδα, η οποία ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε κι έχασε σωρεία ευκαιριών να πετύχουμε  δύο ή ακόμη και τρία γκολ. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους χάσαμε επίσης μία ακόμη τεράστια ευκαιρία. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε κι έτσι κόντρα στην ροή του αγώνα λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Το σκορ είναι μαγική εικόνα, αφού το 2-0 έγινε 0-2 , αλλά πλέον δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι.

 

Η προσοχή αμς τώρα επικεντρώνεται αποκλειστικά στο επόμενο τοπικό ντέρμπι με την Δόξα Βύρωα, όπου θα ποσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε κόντρα στον Μικρασιατικό»

Related posts

Πήρε Σταθακόπουλο και Σαμπάνη η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Η κλήρωση του Κυπέλλου

abola10

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: “Στηρίζεις…κερδίζεις”!

abola10