free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Βγάλαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα»

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του στην σπουδαία νίκη επί του Βύρωνα, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Ανθούπολης Θανάσης Ψύλλιας. 

 

 

 

Το πιο αποφασιστικό της βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον τρίτο απαιτητικό όμιλο της Β’ Κατηγορίας μέχρι το … επόμενο πραγματοποίησε η Ανθούπολη, με την δύσκολη όσο ιδιαίτερα σημαντική της νίκη επί του Βύρωνα με 2-1. 

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα. 

Κι αυτό ανταποκρίνεται από το γεγονός ότι όχι μόνο κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ που είχε διαμορφωθεί από το ένατο λεπτό με το γκολ του Αριστείδη Σταύρου παίρνοντας προβάδισμα με τέρματα των Τάσου Μιχαλακέλη (30’) και Γιάννη Κακιώρη (44’), αλλά κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ του σκορ, μολονότι υποχρεώθηκε να τελειώσει το ματς με εννέα παίκτες λόγω αποβολών των Ανδρέα Καραπαλίκογλου (52’) και Βαλεντίνου Ρέζτσοβ (66’).

 

Μ τον τεχνικό ηγέτη Θανάση Ψύλλια να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του για τον ηρωϊσμό και το πάθος που επιστράτευσαν, ώστε να διατηρήσουν το υπερπολύτιμο «τρίποντο»: 

«Πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη, που θα μας βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια που κάνουμε για παραμονή.  Βγάλαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα απέναντι σε μία πολύ αξιόλογη ομάδα, όπως είναι ο Βύρωνας και καταφέραμε να διαχειριστούμε εξαιρετικά το παιχνίδι παρ’ ότι από το 66ο λεπτό υποχρεωθήκαμε να ολοκληρώσουμε το ματς με εννέα παίκτες λόγω αποβολών των Καραπαλίκογλου και Ρέζτσοβ. Δείξαμε απίστευτο πάθος και προσήλωση, στοιχεία, που μα χάρισαν τη νίκη. 

Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο επίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γαλάτσι, Μία ομάδα, που βρίσκεται πολύ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό κόντρα στις σημαντικές μας απουσίες»

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Related posts

Αθηναΐδα: Ανανέωση με τον Φιλίππου, ξεκινάει ο προγραμματισμός της νέας σεζόν

Γιώργος Ανανίδας

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ/ΛΗΣ 1–0

abola10

Επένδυση με Κριστιάν Μενάι για την Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος