free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα»

Στην άσχημη ημέρα που βρέθηκε συνολικά η ομάδα του, απέδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής τα αίτια της εκτός προγράμματος ήττας από την Τερψιθέα με 2-1.

 

 

 

Σε … ανώμαλη προσγείωση υποχρεώθηκε ο Ολυμπιακός Λιοσίων, έπειτα την ήττα που γνώρισε από την μαχητική Τερψιθέα εκτός έδρας με  2-1 το προηγούμενο Σάββατο.

 

Αποτέλεσμα, το οποίο ανάγκασε τους «ερυθρόλευκους» να υποχωρήσουν από την κορυφή του πρώτου συγκλονιστικού  ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ και ήρθε να τους υπενθυμίσει ότι το κάθε παιχνίδι χρειάζεται την απαιτούμενη προσήλωση και συγκέντρωση.

 

Γεγονός το οποίο παραδέχθηκε ο κόουτς Λεωνίδας Σμυρνής: «Νομίζω ήταν μια σκληρή θα έλεγα ήττα εκτός προγράμαμτος για την ομάδα μου. Παρ’ όλο που είχαμε σημαντικές απουσίες θεωρώ ότι δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα, δεν μας ευνόησε το μικρό γήπεδο και οι αντίπαλοι που έπαιζαν την κατηγορία τους, νομίζω ότι με το στοιχείο της δύναμης που υπερείχε στο ματς, κατάφεραν και κέρδισαν δίκαια. Δίνω συγχαρητήρια και στη διαιτητική τριάδα. Εμείς προχωράμε και κοιτάμε το επόμενο ματς με το Παλαιό Φάληρο ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες και να παραμείνουμε στην κορυφή» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Ολυμπιακού Λιοσίων, για να προσθέσει:

 

«Θεωρώ ότι θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους, ώστε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα τεκταινόμενα στον όμιλό μας οι Αγία Παρασκευή, Αγιοι Ανάργυρο, ΠΑΟ Ρουφ και η δική μας ομάδα θα παλέψουν μέχρι τέλους για το εισιτήριο της ανόδου στην Γ’ Εθνική». 

Στα αγωνιστικά, τον δικό του αγώνα δρόμου να ξεπεράσει τον  τραυματισμό του στην μέση και να ενισχύσει την ομάδα του κάνει ο Κώστας Αδαμόπουλος

 

 

 

 

Related posts

Σταμπουλίδης: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1–0

abola10

Ο ΑΟ Περιστερίου πήρε τον Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο

Abola Team 3