free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

Λουκέτο στο πρωτάθλημα, στο σφυρί τα σπίτια, χάλια τα Εθνικά θέματα, γενική καθίζηση η χώρα επί ΣΥΡΙΖΑ: Άρθρο του ΦΩΤΗ ΚΑΤΣΟΥΦΗ

Τα γεγονότα της Τούμπας δηλαδή η διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ εντάξει σίγουρα είναι μεμπτά αλλά δεν πρέπει στρέφουν το ενδιαφέρον και το βλέμμα των Ελλήνων μακριά από τα πραγματικά τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Τα προβλήματα στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να αποπροσανατολίζουν τους Έλληνες από το δράμα που περνάει η χώρα μας σε πολλούς τομείς, πολύ περισσότερο επί ημερών διακυβέρνησης από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την στιγμή που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Καμμένος άλλα είχαν πει προεκλογικά. Τα τελείως αντίθετα από αυτά που κάνουν τώρα. Και μάλιστα υπάρχει και ένα ερώτημα. Αλήθεια το τελευταίο διάστημα δεν ακούμε κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ευρωβουλευτές του να λένε για τις Γερμανικές αποζημιώσεις όταν αυτό το θέμα τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος το είχαν κάνει ετικέτα προεκλογικά.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος είναι τεράστια και απέχουν πολύ από τα γεγονότα της Τούμπας.

Η κυβέρνηση βγάζει τα σπίτια στο σφυρί, η ανεργία συνεχίζει να χτυπάει κόκκινο, νεαροί επιστήμονες εργάζονται ατελείωτες ώρες με μισθούς της πείνας, όλη η Ελλάδα αγωνιά για τα δύο παλικάρια τους δύο υπαξιωματικούς που παραμένουν αιχμάλωτοι των Τούρκων, κάθε μέρα οι πολίτες πληρώνουν δυσβάσταχτους λογαριασμούς και απανωτά χαράτσια τα νοικοκυριά, η χώρα βρίσκεται υπό συνεχή καθίζηση και ελεύθερη πτώση.

Ο ελληνικός λαός πλέον δεν κοιτά ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Θυμάται όλα αυτά που του έταζε πολύ πρόσφατα ο Αλέξης Τσίπρας πριν γίνει πρωθυπουργός. Και βλέπει αυτά που γίνονται τώρα και την χώρα που συνεχίζει να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας στον Νίκο Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων ότι δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα αν δεν πάρουμε λύση για το χρέος. ‘Ετσι για να θυμόμαστε κι άλλα πράγματα. 

Ο ελληνιός λαός δεν “τσιμπάει” από τα γεγονότα της Τούμπας από τα πραγματικά προβλήματα.

Ούτε το λουκέτο στο ποδόσφαιρο φέρνει λύσεις, ούτε και η απαγόρευση της συμμετοχής των ελληνικών ομάδων στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Οι ομάδες μπορούν να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να τα βρουν. Ούτε την παρέμβαση των ξένων χρειαζόμαστε για να βρούμε λύσεις. Άλλωστε και στο εξωτερικό και στην Ευρώπη κάθε φορά συμβαίνουν διάφορα, δεν είναι και άγιοι οι απ΄έξω. Μπορούμε και μόνοι μας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, εφόσον εφαρμοστούν οι κανονισμοί. Τόσο απλά.

Related posts

GTBB : Η Ελληνική γεύση ταξιδεύει παγκόσμια

Kώστας Παλαιολόγος

Euroleague: Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 79-68

Abola Newsroom

Οπαδοί Μίλαν:”Μετά την Κωνσταντινούπολη υπάρχει η Αθήνα”!

abola10