free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με… φόρα: Νίκη και πρόκριση στον τελικό ο ΠΟΑ!-Ικανοποιημένος ο Σουτζής από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές

Ο ΠΟΑ νίκησε 1-0 τις Μοίρες και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΗ, που θα διεξαχθεί στις 24 Μαρτίου στο Τυμπάκι απέναντι στον ΠΑΝΟΜ, προκρίθηκε πανηγυρικά ο ΠΟΑ. Με τη δεύτερη νίκη του επί των Μοιρών (αυτή τη φορά με 1-0) πήρε τη μεγάλη και δίκαιη πρόκριση απέναντι στους φιλοξενούμενους που τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες. Τρία δοκάρια για τον ΠΟΑ, MVP και σκόρερ ο Μπέρκης.

 

Στο πρώτο μέρος ο ΠΟΑ έκανε δυναμικό ξεκίνημα και κατάφερε νωρίς-νωρίς να ανοίξει το σκορ δυσκολεύοντας κι άλλο το έργο των Μοιρών. Συγκεκριμένα, στο 8ο λεπτό ο Μπέρκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα να “αναπαυθεί” στην εστία των φιλοξενούμενων για το 1-0.

 

Οι Μοίρες αντέδρασαν μετά το 20λεπτο όταν και ανέβασαν τον ρυθμό αναζητώντας την ισοφάριση. Στο 25′ έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Κεφάκη να στέλνει την μπάλα άουτ, ενώ στο 32′ ο Παρθενιάδης ανάγκασε τον Μανουσάκη σε δύσκολη επέμβαση μετά από εκτέλεση φάουλ. Στη συνέχεια, όμως, οι του ΠΟΑ ισορρόπησαν ξανά και πήγαν με το υπέρ τους αποτέλεσμα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

 

Στο δεύτερο μέρος είχαμε ρεσιτάλ δοκαριών και ευκαιριών. Ο ΠΟΑ μπήκε δυνατά και με καταιγισμό επιθέσεων αναζήτησε ένα δεύτερο τέρμα για να βάλει τέλος στα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, το επιθετικό ρεσιτάλ δεν έφερε κάποιο γκολ παρά μόνο χαμένες ευκαιρίες, οι περισσότερες εξ αυτών με πρωταγωνιστή τον Μπέρκη.

 

Στο 78′ το έργο του ΠΟΑ έγινε ακόμα πιο εύκολο όταν ο Καλεμάκης πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα, ενώ λίγο μετά, στο 81′, ο Μπέρκης τρίτωσε τα δοκάρια (!) στέλνοντας την μπάλα στην οριζόντια δοκό μετά από φάουλ.

 

To 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και ο ΠΟΑ πήρε δίκαιη και πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό. Επόμενος αντίπαλος ο ΠΑΝΟΜ για την κούπα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του ΠΟΑ Μανώλης Σουτζής δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών του. 

Οι συνθέσεις:

 

ΠΟΑ: Μανουσάκης, Βρετός, Καρβελλάς (82 λ.τ. Φραγκιαδάκης), Χαμαλάκης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος (65′ Τιγκίρης), Γιαλιτάκης (73′ Λελέκας), Ξυλούρης, Λυδάκης, Μπέρκης, Ντάμπος.

 

Μοίρες: Χατζιδάκης, Μασεπής, Παρθενιάδης, Καλεμάκης, Ιερωνυμάκης (37′ λ.τ. Φανουράκης), Κιόρρι (65′ Ηλιάκης), Φραγκιαδάκης, Χαλίλα, Ποτηράκης, Κεφαλής (86′ Αριστεινίδης), Προβιδάκης (60′ Τσαϊνης).

 

 

Πηγή: prismanews

Related posts

Α.Ο. Καραβάς: Διπλή αποχώρηση, λύση συνεργασίας με Λέτσο και παραίτηση Ιωαννίδη

Γιώργος Ανανίδας

Στα νέα γραφεία η παρουσίαση των καρτών διαρκείας του Αιολικού

Abola Team 3

Η ενημέρωση της Κηφισιάς στον κόσμο της για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Team 3