free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην… έξοδο και ο Μαξακούλης… από το Αιγάλεω

Κύμα αποχωρήσεων στο Αιγάλεω μετά τις τελευταίες εξελίξεις…

Αργά το απόγευμα της Τρίτης και μετά την ανάρτηση του άρθρου στο “Ipolimas”, για την είδηση περί επικείμενης αποχώρησης της οικογένειας Παλτόγλου, όπου φιλοξενήθηκαν στο mikriliga.com δηλώσεις του Προέδρου κ. Άρη Παλτόγλου, με τον τελευταίο επικοινώνησε τηλεφωνικά και είχε μακρά συνομιλία ο εκ των Αντιπροέδρων του Σίτι, κ. Θύμιος Μαξακούλης.

Οι δύο άνδρες, που συνεργάζονται στενά αυτά τα 3,5 χρόνια στην ομάδα, αντάλλαξαν απόψεις, ενώ ο κ. Μαξακούλης θέλησε να ακούσει από πρώτο χέρι τα όσα σκέπτεται και έκανε γνωστά ο κ. Παλτόγλου. Κατόπιν αυτής της πρώτης επικοινωνίας, ο Θύμιος Μαξακούλης, που εισήλθε στην διοίκηση με την οικογένεια Παλτόγλου στα τέλη του 2014, προέβη στις εξής δηλώσεις προς την εβδομαδιαία εφημερίδα “ΑΙΓΑΛΕΩ Η Πόλη μας”: “Σίγουρα η είδηση για την πρόθεση περί αποχώρησης της οικογένειας Παλτόγλου από τον ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ δεν ήταν ότι καλύτερο. Επικοινώνησα ο ίδιος με τον Άρη Παλτόγλου προκειμένου να γνωρίζω το σκεπτικό των δηλώσεων του προς την εφημερίδα σας. Σεβαστή η άποψη του και το σκεπτικό του κ. Παλτόγλου, ειδικά για μία τέτοια οικογένεια, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έδωσαν κομμάτι της ζωής τους για την ομάδα.

Σίγουρα αν διέκρινα κάτι, είναι αυτή η ψυχολογική κούραση, που έχει κάποιος όταν έχει δοθεί ολοκληρωτικά για κάτι που αγαπάει. Και ειδικά για τους κ.κ. Γιάννη και Άρη Παλτόγλου, οι οποίοι δεν είναι επαγγελματίες παράγοντες, αλλά οπαδοί του Αιγάλεω. Δεν μπαίνω στην διαδικασία ανάλυσης για το οικονομικό σκέλος, αυτό είναι γνωστό σε όλους, το τι έχουν προσφέρει στην ομάδα σε αυτές τις εποχές. Πέρα από αυτά που σας ανέφερα και έχοντας ακούσει προσεκτικά τα λεγόμενα του Προέδρου, έκανα γνωστό στον κ. Άρη Παλτόγλου, εφόσον αποχωρήσει στα τέλη του πρωταθλήματος από τον σύλλογο, το ίδιο θα πράξω και εγώ. Μαζί ξεκινήσαμε και μαζί θα αποχωρήσουμε.

Βέβαια μέχρι τότε να είστε σίγουροι ότι σύμφωνα και με το σκεπτικό του κ. Άρη Παλτόγλου, θα κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου ο σύλλογος να βρει λύση για την επόμενη μέρα. Αν και, όπως και η οικογένεια Παλτόγλου, έτσι και εγώ, θα είμαστε πάντα δίπλα στον ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ και θα βοηθήσουμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο και τις δυνάμεις του την ομάδα. Γιατί απλά και πάντα είμαστε Αιγάλεω”.

Related posts

Φιλικό 2-0 η Κηφισιά με την Τριγλία Ραφήνας

Abola Team 2

Τον Μαρτίνο πήρε η Κηφισιά

Abola Team 2

Για πρώτη φορά ακούστηκε ο ύμνος του Αήττητου Σπάτων

Abola Team 3