free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καθήκον το… τρίποντο για την ομάδα της Ρόδου στο ματς με Ζευγολατιό

Αποφασιστικής σημασίας παιχνίδι δίνει την Κυριακή ο Α.Σ. Ρόδος, ο οποίος θα υποδεχθεί τον ουραγό Α.Ο. Ζευγολατιού για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Τα «ελάφια» κινδυνεύουν σοβαρά με υποβιβασμό έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, γι’ αυτό και καθήκον τους στο παιχνίδι με την ομάδα της Κορινθίας είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης και μόνο, προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους.

Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο του Α.Σ. Χάλκης, με τον Τίμο Καβακά, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Οι προπονήσεις των «πρασίνων» θα είναι καθημερινές μέχρι και το πρωί του Σαββάτου, όπου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του μεγάλη συγκέντρωση στην διάρκεια των προπονήσεων, έτσι ώστε να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για να οδηγηθούν την Κυριακή στην κατάκτηση της πολύτιμης νίκης.

Πρόβλημα με Νάκα

Χωρίς τον Στέλιο Νάκα θα αγωνιστεί ο Α.Σ. Ρόδος στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Ζευγολατιού, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο ποδοσφαιριστής να χάσει και τις εναπομείνουσες αναμετρήσεις του 6ου ομίλου.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στον χιαστό και ήδη έχει υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στο γόνατό του, με τα «ελάφια» να βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων της εξέτασης.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι στην διάθεση του Τίμου Καβακά, καθώς δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Οι βυσσινί έκαναν κατάθεση ψυχής στο μεγάλο ντέρμπι, το οποίο παρακολούθησαν διά ζώσης περισσότεροι από 3.000 φιλάθλους των μπλε!

Ρένος Γιαμπουράς

Παλαιόχωρα-Φωστήρας 0-0

Abola Team 3

Ανανέωσαν Καντιμοίρης, Ευγενικός, Ιμεραλιλάι και Καμπούρης στη Ρόδο

Abola Team 3