free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιλιμτζίδης: «Ανταγωνιστικοί απέναντι στον Πανερυθραϊκό»

To στίγμα του για την αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό, έδωσε ο τεχνικός της ΑΕ Χαλανδρίου Τάσος Κιλιμτζίδης.  

 

 

 

 

Στους ρυθμούς της σαββατιάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανερυθραϊκό  επικεντρώνονται τα πάντα στην ΑΕ Χαλανδρίου.  Στο «πράσινο» στρατόπεδο προετοιμάζονται με ιδιαίτερη προσοχή όλο αυτό το διάστημα, με ξεκάθαρο στόχο να πραγματοποιήσουν μία μεστή εμφάνιση, η οποία θα τους ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την νίκη, με την οποία θα πραγματοποιήσουν ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στο δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

 

Χαρακτηριστικές του τρόπου με την οποία προσεγγίζουν στην ομάδα του Χαλανδρίου την καθοριστική αναμέτρηση είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Τάσου Κιλιμτζίδη: 

«Προετοιμαζόμαστε με ιδιαίτεεη προσήλωση, με σκοπό να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται κόντρα στον Πανερυθραϊκό. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, ο κορμός της ποίας είναι ίδιος για πολλά χρόνια, διαθέτι ένα πολύ αξιόλογο προπονητή και σίγουρα το έργο μας προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο. 

Θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι και εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και σφυγμό, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσον αφορά το προηγούμενο παιχνίδι με τον Άγιο Θωμά, θεωρώ ότι σταθήκαμε άτυχοι, αφού χάσαμε μερικές πολύ σημαντικές ευκαιρίες να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ρούπτσος: «Βελτιωμένοι με Χαραυγιακό»

Kώστας Παλαιολόγος

Ελεύθερος ο Θοδωρής Καραμπάς από τον Άγιαξ Ταύρου

Kώστας Παλαιολόγος

«Βόμβα» με Γεροκωνσταντή η Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος