free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την εκπληκτική φετινή τους κούρσα, απένειμε ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης. 

 

 

 

 

Την αήττητη κούρσα των τελευταίων της αναμετρήσεων συνέχισε απτόητη η Θύελλα Αγίου Δημητρίου αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία στην έδρα του Παπάγου. 

Αποτέλεσμα το οποίο επέτρεψε στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων να παραμείνει ακλόνητο στην κορυφή και παράλληλα να αυξήσει κατά έναν βαθμό την διαφορά που τον χωρίζει από τον δεύτερο ΑΟ Ιλίου, ο οποίος υποχρεώθηκε σε τρίτη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου με 1-0. 

Η εν γένει εμφάνιση των παικτών και η αγωνιστική τους προσήλωση, άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Ανδρέα Μαντζούνη, ο οποίος για ακόμη μία φορά τους απένειμε τα εύσημα: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συγκέντρωση και την αγωνιστική συνέπεια που επέδειξαν οι παίκτες μου. Απέναντι σε μία από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες του ομίλου μας, όπως είναι ο Παπάγος, δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να φύγουμε ακόμη και με την νίκη. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες, διότι αυτοί είναι οι άμεσοι  πρωταγωνιστές. Σ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα την διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες του Παπάγου για τη φιλοξενία τους, που ήταν άψογη» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην προσεχή αναμέτρηση με τον Κεραυνό Γλυφάδας, η οποία συγκεντρώνει μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας. Ο αντίπαλός μας μάχεται για την σωτηρία του κι οφείλουμε να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιδιώκουμε»

 

 

Related posts

Ανανέωσαν Τάγκαλος και Σκόνδρας με τον Άγιο Δημήτριο

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ – ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ 0-1

abola10

Γιαννόπουλος: «Οι παίκτες μου έδωσαν και την ψυχή τους»

Kώστας Παλαιολόγος