free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Παπαδιώτης: «Το παλέψαμε όσο μπορούσαμε…»

Στο ανταγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του κόντρα στον Εθνικό Αστέρα επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Γαλαξία Νίκος Παπαδιώτης.

 

 

 

Με ήττα 2-0 από τον πανίσχυρο Εθνικό Αστέρα συνέχισε ο Γαλαξίας τις υποχρεώσεις του στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έδειξε αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην φιλόδοξη ομάδα της Καισαριανής και με λίγη τύχη θα μπορούσε να είχε «αποδράσει» από το «Μιχάλης Κρητικόπουλος» με κάποιο θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.. Με άμεση συνέπεια να γνωρίσει την ήττα.

 

Ο τεχνικός Νίκος Παπαδιώτης στάθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, στρέφοντας και το βλέμμα του στην συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, αρχής γενομένςη εμ το γειτονικό ντέρμπι κόντρα στην Θύελλα Περιστερίου: 

«Χάσαμε από τον Εθνικό Αστέρα ένα παιχνίδι, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, Ήμασταν ανταγωνιστικοί παλέψαμε όσο μπορούσαμε, αφού δημιουργήσαμε τις φάσεις για κάποιο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάζουμε μπροστά και πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με την Θύελλα Περιστερίου,  η οποία συγκεντρώνει τα στοιχία του τοπικού ντέμρπι. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, θεωρώ ότι θα βοηθήσει και τις δύο ομάδες να παράξουν όμορφο ποδόσφαιρο μακριά από σκοπιμότητες και να διεξαχθεί ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μέσα σε καθαρά αγωνιστικά πλαίσια. Εμείς από την  πλυρά μας ήδη δίνουμε συμμετοχές σε παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές μας, ώστε να αξιολογήσουμε το υλικό, ενόψει της επόμνης περιόδου»

 

 

 

 

 

Related posts

Αίας Αθηνών-Φοίνικας Καλλιθέας 0-1

Abola Team 3

Κρόνος Αθηνών-Κρόνος Αιγάλεω 6-0

Abola Team 3

“Καμπάνα” σε έξι παίκτες ο Α.Σ. Άφοβος Σεπολίων

Τάσος Ζαφειρίου