free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταθόπουλος: «Τελικός με Αναγέννηση Πετρούπολης!»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Πετρούπολης αναφέρθηκε ο τεχνικός του Γκυζιακού Παντελής Σταθόπουλος.

 

 

 

 

Τα .. ρέστα του για την επίτευξη τους ατόχου της παραμονής στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας καλείται να παίξει ο Γκυζιακός στην κυριακάτικη αναμέτρησή του κόντρα στην Αναγέννηση Πετρούπολης. 

Το γεγονός ότι ο προσεχής αντίπαλος έχει θέσει τους ίδιους ακριβώς στόχους με τους «πορτοκαλί» έχει προσδώσει χαρακτήρα τελικού στην αναμέτρηση, με τον τεχνικό Παντελή Σταθόπουλο να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα 

 

«Στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Παράδεισο Αμαρουσίου δεν επιδείξαμε την απαιτούμενη προσήλωση και σοβαρότητα, με άμεση συνέπεια να ηττηθούμε. Πλέον η όλη μας προσοχή έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Πετρούπολης, η οποία για εμάς έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού. Θα πρέπει να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι,. Να δείξουμε το απαιτούμενο πάθος, διάθεση και σφυγμό, ώστε να φτάσουμε στην νίκη, που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο της παραμονής και απέναντι σε μία ομάδα που έχει θέσει τους ίδιους στόχους με τη δική μας»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Στούλης: «Κομβικό το ματς με Θεμιστοκλή»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο 3ος όμιλος της Β΄ ΕΠΣΑ

Abola Team

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ 0-3: Τα στιγμιότυπα

abola10