free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Να βρεθούμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Το στίγμα του για την καθοριστική τελική ευθεία του πρωταθλήματος, έδωσε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

 

 

Μπορεί ο Πανερυθραϊκός να μην έχει μπροστά του κάποιον ξεκάθαρο στόχο να υλοποιήσει, ωστόσο η κρίσιμη συνέχεια βρίσκει την ομάδα των βορείων προαστίων να επιχειρεί ένα όσο το δυνατόν καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, το οποίο θα δικαιολογεί την σταθερά καλή παρουσία του τα τελευταία χρόνια 

Κάτω από αυτό το πρίσμα, οι «κυανέρυθροι» προετοιμάζονται για το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που τους περιμένει απέναντι στην ΑΕ Χαλανδρίου,.

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Τσιμπάκη: 

«Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα νεανική και ενθουσιώδη ομάδα στην έδρα της, η οποία φέτος επιχειρεί ένα καινούριο ξεκίνημα. Ξεκάθαρος στόχος είναι σε κάθε ματς να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αν δημιουργήσουμε ένα νικηφόρο σερί, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

 

Επιστρέφουν Δημαράς και Μπριλής 

Με νέα πρόσωπα τους Κώστα Δημαρά και Γιάννη Μπριλή στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Πανερυθραϊκός απέναντι στην ΑΕ Χαλανδρίου. Αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετώπιζαν με άμεση συνέπεια να «φωνάξουν» ετοιμοπόλεμοι.

    

 

 

 

 

 

Related posts

Κιλιμτζίδης: «Σχεδιάζουμε την ομάδα της επόμενης σεζόν»

Διάνα Ηλιούπολης-Καματερό 1-1

Abola Team 3

Ανακοίνωσε τα φιλικά η Διάνα

abola10