free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λύγκος: «Προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο»

Στον βαθμό δυσκοία ςπου κρύβι για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση μς τον Ιάσωνα, αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΑΕ Μεταμόρφωσης Βαγγέλης Λύγκος.

 

 

 

Αποφασισμένοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πιστοποιήσουν ότι βρίσκονται σε περίοδο αγωνιστικής ανόδου, παρουσιάζονται άπαντες στην ΑΕ Μεταμόρφωσης, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Ιάσωνα. 

Όλοι στο συγκρότημα των βορείων προαστίων δείχνουν να έχουν συναισθανθεί τον βαθμό επικινδυνότητας που συγκεντρώνει για την ομάδα τους η έξοδος στην έδρα του Ιάσωνα και φέροντια διατεθειμενοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να διεκδικήσουν με όλες του τις δυνάμεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Βαγγέλη Λύγκου: 

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα για τις ανάγκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Μας περιμένει έν πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα, η οποία βρίσκεται σε διαρκή άνοδο σε αυτόν το δεύτερο γύρο και συνιστά μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου μας, Θα πρέπει να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο αγωνισιτκό μας πλάνο»

 

 

 

 

Related posts

Ξανά «μάχιμος» ο Βεϊζάι στην Κοψαχείλα

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Οι παίκτες μου έβγαλαν πάθος, σφυγμό κι αποφασιστικότητα»

Kώστας Παλαιολόγος

Μαργαρίτης (Φοίνικας Περιστερίου): Αναπόφευκτη η διακοπή

admin