free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Θα παλέψουμε όσοι έχουμε απομείνει!»

Το σύνθημα για …. μάχη ενόψει της αναμέτρησης με την Ελευθερούπολη, έδωσε ο τεχνικός των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφιρόπουλος.

 

 

 

Τα πολλά και μαζεμένα αγωνιστικά προβλήματα, που ταλανίζουν την ομάδα φαίνεται ότι έχουν πεισμώσει όλους στα Ιλίσια 2004. 

Παρά τις πολλές αντιξοότητες κάτω από τις οποίες η ομάδα προετοιμάστηκε στο διάστημα της εβδομάδες που διανύουμε για τις ανάγκες της σημερινής αναμέτρησης με την Ελευθερούπολη, το πάθος ξεχειλίζει, γεγονός το οποίο αφήνει απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Περικλή Παπαζαφειρόπουλο, που δήλωσε τα εξής: 

«Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τη δική μας υπέρβαση. Παρά τα πολλά αγωνιστικά ποβλήματα που αντιμετωπίζουμε, θέλουμε να δώσουε τον καλύτερό μας εαυτ΄απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι αξιόλογη ομάδα που βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία, όπως είανι η Ελευθερούπολη. Θα παλέψουμε όσοι έχουμε απομείνει για το καλύτερο δυνατό»

 

 «Μετράει» απουσίες 

Με σύνθεση ανάγκης θα παραταχθούν τα Ιλίσια 2004 απέναντι στην Ελευθερούπολη. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο τεχνικός Περικλής Παπαζαφειρόπουλος δεν θα υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Χρήστου Σώκλα, Σταύρου Κόκκαλη, των Μάρκου Δραγούτσου, Ανδρέα Ρισβά, Βασίλη Τριάντου  λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως επίσης και των τραυματιών Δημήτρη Χρυσικού, Γιώργου Σαρλάνη. Επιπρόσθετα, θα απουσιάσει και ο Αλέξης Ντούσκο, ο οποίος κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.  

Related posts

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Συγχαρητήρια σε Ελπίδα και διαιτησία

abola10

«Θα παλέψουμε για τη σωτηρία μέχρι τέλους»

Kώστας Παλαιολόγος

Με ανατροπή ο Ατρόμητος

Βασίλης Θεόκλητος