free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Έχουν πετύχει άθλο οι ποδοσφαιριστές μου!»

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε για την φετινή τους πορεία ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 

 

Συνέχεια στην φετινή αξιομνημόνευτη πορεία του θα επιχειρήσει να δώσει ο Ήφαιστος Πριστε΄ριου στις πτά «στροφές» που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου συναρπαστικού ομίλου τη Α’ Κατηγορίας.

Αρχής γενομένης από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Κένταυρο Βριλησσίων άπαντες δείχνουν  διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η ομάδα των δυτικών προαστίων να πετύχει το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό πλασάρισμα. Κάτι το οποίο θα αποτελέσει ένα είδος επιβράβευσης των κόπων τους αλλά και της δουλειάς που έχου κάνει από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θόδωρου Τρανού:

«Η αλήθεια είναι ότι στα περισσότερα μέχρι τώρα παιχνίδια του δευτέρου γύρου τα αποτελέσματα δεν μας έχουν ευνοήσει. Γεγονός, το οποίο μας έχει φέρει εκτός του στόχου της ανόδου. Αυτό, όμως που πρωτίστως επιδιώκουμε, είναι να αποδίδουμε όμορφο ποδοσφαιρο αναδεικνύοντας παράλληλα ποδοσφαιριστές μέσα από τις υποδομές μας. Έχουν πετύχει ένα πραγματικό άθλο οι ποδοσφαιριστές μου μέχρι τώρα. Θέλουμε σε αυτά τα επτά παιχνίδια που απομένουν να πετύχουμε την καλύτεη βαθμολγική συγκομιδή και να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, ώστε να πσιτοποιήσουμε την μέχρι τώρα πορεία μας»

Τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γιώργου Μπότη θα στερηθεί ο Θόδωρος Τρανός κόντρα στον Κένταυρο Βριλησσίων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Πρόκληση για τον Κένταυρο Βριλησσίων τα ματς με τους πρωτοπόρους

Abola Team 3

Γαζής: «Nα μπούμε με το δεξί»

Kώστας Παλαιολόγος

«Πακέτο» Μπούσι και Βλάμμη απέκτησε ο Άρης Πετρούπολης