free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Υποχρεωμένοι να βρούμε πάλι τα πατήματά μας!»

Σύνθημα … μάχης απέναντι στον Άγιαξ Ταύρου από τον προπονητή των Μελισσίων Δημήτρη Μπουγά. 

 

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν με ό,τι ελπίδες τους αναλογούν, παρουσιάζονται στα Μελίσσα, ενόψει της κυριακάτικης καθοριστικής αναμέτρησης με τον Άγιαξ Ταύρου.

 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων, το οποίο προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από Αμπελόκηπους (1-3) και Χρυσούπολη (3-1) αντίστοιχα βρίσκεται στο όριο της διακεκαυμένης ζώνης του δευτέρου συναρπαστικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ κι αναζητεί εσπευσμένα βαθμούς, που θα του επιτρέψουν να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν στα Βριλήσσια την αναμέτρηση, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Δημήτρη Μπουγα: 

«Έχουμε πολύ δύσκολο έργο προστά μας. Αντιμετωπίζουμε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου, η οποία μαζί με τν  Απόλλωνα Χαλανδρίου έχουν αποδείξει ότι είναι ομάδες άλλου επιπέδου, ανώτερης κατηγορίας. Όμως εδω΄που έχουμε φτάσει δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε παιχνίδια. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε σε κάθε ματς για ό,τι περισσότερο γίνεται. Προετορχόμαστε από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και από μία περίοδο, όπου έχουμε παρουσιάσει κοιλιά στην απόδοσή μας, ωστόσο, είμαστε υποχρωμένοι να βρούμε πάλι τα πατήματά μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας και να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται»

 

 

 

 

Related posts

Χαραλαμπιδης: «Πάμε από το καλό στο καλύτερο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Νίκη για Καματερό

Βασίλης Θεόκλητος

Ψαρρός: «Μας κόστισε η απειρία πολλών παικτών»