free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

Το σύνθημα για σκληρή μάχη μέχρι τέλους, έδωσε ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου Θόδωρος Κουτσουδάκης. 

 

 

 

Τα … ρέστα του για νίκη καλείται να παίξει ο Άγιος Δημήτριος απέναντι στον πολύ αξιόμαχο Άρη Χολαργού. 

Οι «κυανέρυθροι» ευελπιστούν να κάνουν την δική τους τελική αντεπίθεση, που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν μέσω μπαράζ την άνοδό τους στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας και χρειάζονται απαραίτητα τους βαθμούς της νίκης. 

Ο τεχνικός Θόδωρος Κουτσουδάκης έσπευσε μέσω των δηλώσεών του να αναδείξει την ανάγκη για επίπονη προσπάθεια μέχρι τέλους: 

«Είμαστε πανέτοιμοι για ένα πολύ δυνατό και δύσκολο ματς. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε, στρέφοντας την προσοχή μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία και αυτή από την πλευρά της επιζητά τους βαθμούς για τους δικούς της λόγους. Θέλουμε την νίκη, ώστε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μα αναλογούν και παράλληλα να έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και θα μας επιτρέψει να ανέλθουμε βαθμολογικά, Οι ποδοσφαιριστές μου δείχνουν τρομερή θέληση και διάθεση για νίκη, γεγονός το οποίο με χαροποιεί»

 

Τις υπηρεσίες των τραυματιών Νίκου Νικολάου, Κώστα Χαλιβελάκη και Παναγιώτη Τάγκαλου θα στερηθεί ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου Θόδωρος Κουτσουδάκης κόντρα στον Άρη Χολαργού.

 

 

 

 

 

Related posts

Και επίσημα κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων

abola10

Κουφογιαννάκης: «Ο στόχος επετεύχθη»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος